Fest hos faster!

Ja det var en lyckad fest =) vi hade kul med gitarrspel och sing a long spel haha.. Pg och Ted var där.. Janet och Emil såklart. och så lilla jag.! jag spela inge gitarr men jag sjöng iaf  hehe.. jävlar va jag var bra.. ;P haha neeeej då!
det enda som fattades där var älsklingen min.. saknar honom! men det är väl som vanligt.. hehe. det blir ju ännu värre när man verkligen tänker på det också.. som nu när man ska gå och lägga sej.. då kommer alla tankar på en gång. vill mysa med honom nu.. men jag får lägga mej i sängen och lyssna på mp3 och önska att han är här ist. vi kommer ju ses i mon, men ändå.. ska åka 10:36.
jag hoppas att han saknar mej också. men det tror jag! lite iaf.. =) vill ha en bamsekram och  puss när han möter mej vid tåget imon! =D

Jätte kul och få träffa er idag nettan pg och allihop. det var längesen vi festa faster! halloween var det va? då jag och martin var hos dej.. Och PG ska vi inte tala om hur längesen det var jag såg henne..! hoppas ni haft det jätte bra i thailand iaf. vi prata ju inte så himla mycket om det..

ojoj jag höll på och glömma.. fy skäms på mej!!! jag har ju fått en kussenin till idag =D En liten Erik.! ska väl åka med mamma och träffa han och familj nästa vecka nångång när dom kommit hem från sjukhus och allt är lugnt.. det är inte så konstigt att man längtar efter barn när man ser alla andra få och när man har gått i dom tankarna ett tag.. får se när det blir! =)
nej nu ska jag sova lite..

ha det bra! God natt. Hoj!




Postat av: Lottisen

Så du sjöng tillslut iaf =O) hörde Ted o Pg genom moben haha jösses!! öööh ha du inte vart hänna o festat sen Halloween, gud va ha du varit? på andra sidan jordklotet el *höhö*

2007-05-19 @ 08:26:59
URL: http://lottisen.webblogg.se/
Postat av: jeanette

ja de va ju kul att du tog dig i kragen o kom för en gångs skull =)

2007-05-19 @ 17:28:41







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0