Söndag!

Sorry att jag inte har uppdaterat så mkt.. Har inte haft så mkt att blogga om.. Eller jo kanske egentligen! Men jag har jobbat och haft fullt upp med städning och julpyntning.. =P Men nu är det klart iaf! =) Bara några detaljer kvar som ska köpas i Borlänge idag! Och så var jag ju på julpysselfest hos petra igår! =) 
Bilder på julpyntningen kommer sen haha.. Hinner inte nu! =S Det blev och sätta upp allt på en gång ändå ;) kunde inte vänta =P

Men vi höres sen då när vi kommer tillbaka =)


Morgon igen

Jaha då ska man snart till jobbet då.. Mkt trevligt! Nja! Hade helst velat vara hemma och julpynta klart. Ska inte sätta upp allt nu så det är inte så jättemkt kvar. Har satt upp gardiner och ljusstakar och stjärnor är på plats. adventsljusstaken står också här på bordet.. När jag jag kommer hem väntar lite smått som jag ska sätta upp nu innan lucia och så.. Sen ska man plocka bort det som inte ska upp än också.. mm jo så lite små plock har jag allt kvar och göra..
Det kommer en före och efterbild sen haha!

Nej nu ska jag kila till jobbet. var tydligen jätte halt ute så man lär väl köra någorlunda sakta misstänker jag..
Höres sen!

Shopping och days

tjo =)
Igår blev det julklappsshoping i borlänge!! Va roligt det var.. Hitta faktiskt lite grejs =) Men ska dit på söndag igen. Jag köpte lite till mej sj också =P eller 2 par trosor bara.. men ändå. Och lite mat då såklart. Glögg köpte jag till på söndag också! Då ska jag tvinga martin och mysa på kvällen när vi kommer hem från borlänge med glögg och pepparkaka haha!
Nej nu äta klart frukost och se gårdagens days. Härligt.
See ya!

Tisdag igen

God morgon! *gäsp*
Fy fan vad trött jag är... Men ganska glad är jag ändå =P
Ska till jobbet snart då. Gick ganska bra igår.. Har börljat komma in lite mer i kassan iaf. Känns bra det. Har ju bara jobbat 3 dagar än så länge...
Det som är krångligt är ju hur mkt allting kostar. Man ska lägga på för servering. Och olika mkt. beroende på hur mkt det kostar från början. Men 4e dagen idag! Får se hur det går! =)
Nej nu frukost.. Jag ska vara ganska nyttig idag hade jag tänkt. En apelsin och en grovtbrödmacka med skinka =) Och kaffe.

Jag älskar mysmornar!! Det bara är så =) Synd inte darling är hemma bara! Observera de tända ljusen! HALLÅ jag är sj liksom! Haha! Men jag tycker det är mysigt med ljus..



Hörs sen!

Prinsar och prinsessor!

Utekväll igår då..Var roligt faktiskt! Martin och dom spelade så jag fick väl kika på dom igen då =) Den här gången blev det ju inget krock iaf ;) Gick smärtfritt hem höhö!
Idag är jag helt slut.. Det är en sak som är sakert.. Skulle behövas städas här men jag orkar inte! Har bara börjat lite smått.. Lär väl fortsätta snart förstår jag.. Det är ju jul snart och då måste man stoooorstäda innan man sätter upp julsakerna.. Åh vad jag längtar till nästa helg! haha jag blir som en liten unge när det börjar närma sej.. =P


Nej nu försöka få upp älsklingen min!
Ha de bra!





När jag ser dom här bilderna på Setzer så misstänker jag starkt att hans pappa är en norskskogskatt eller någon liknande ras..
I och med att han är så stor också.. Det är bara det långhåriga som saknas. Men hans mamma är ju korthårig så..



Mollan!


MIn Vackre Prins!


Hon kan verkligen posera Min vackra Prinsessa. Hihi Kollade hur hon lägger huvudet på sne! Typiskt Mollan =D

Ska testa!

Hej!
Nu har vi kommit hem från Blge turen =)
Jag läste i SOLO för typ 2 dagar sen om ett foundationtest.. Eftersom jag får sån torr hy av min nuvarande foundation så ska jag testa en som SOLO tyckte var bra! Köpte den idag! High Performance heter den.

Borlängetur!

Jävla skit jag försov mej idag! Tänkte vi skulle vara i Borlänge till 10 ungefär, men det gick ju inte.. Jag har inte varit så trött som nu i morse, på jättelänge. kom verkligen inte upp.. Så nu blir det en timme mindre i Borlänge.. Typiskt! Martin lär ju hem i tid, han och hans covernband ska repa inför morgondagen..

Nej nu lär jag dricka upp kaffet och sätta igång och få håret torrt nångång! Sen sminkning!
Hörs sen =)


Magic!?


Jag skulle nog behöva Indesign el photoshop på datorn.. We´ll see when that happens!
Men nog fan lyckades jag få det att se ut som ett eldklot i handen??  =D Eller vad tycks!  =S


Gosegrisar! ❤

Kolla vad mysigt dom har det .. Dom måste ha tagit efter matte och husse! ;) haha!

Hade inte mage att flytta på dom för och bädda sängen heller.. =P
Mina gosegrisar!!




Morning..

morning..
Tog en rejäl sovmorgon idag =) skönt! så nu blir det frukost! Håller på och kokar ägg faktiskt. =) Inte varje dag det inte..
Är det nån som är sugen på och ut och fika med mej senare så säg till?? Jag har varit sugen flera dagar! =P Aldrig någon som kan ju...

Nej nu käka frukost..  hej så länge.

Tisdag

Morning! =)

Gud va gott det är med frukost! Finns inget godare tror jag.. Kan längta redan på kvällen innan haha! Speciellt om man har fått hem gott bröd från konditori! =) Usch jag kommer bli fet om jag jobbar där länge haha!
Nej då, jag får hålla mej..

Jaha vad ska man hitta på idag då? Är det någon som har nå förslag.. Har helt slut på ideer. Ska då ta och göra kycklinggryta lite senare iaf.. Men det är ju inge kul precis..kanske holmen vill hitta på nå roligt! =)

Hörs sen..

Uppd:

Hihi nu snöar det också =) Härligt det har jag väntat på!

God natt!

I väntan på darling! ❤
Puss och Gnatt från oss! sov så gott. Och dröm så sött..



Lady Gaga - Eh, eh (nothing else I can say






Jävla helg! =P

Den här helgen har då varit händelserik vill jag lova! en kompis har kommit hem från USA, jag har jobbat två dagar och så har vi varit med om en krock!
Därför har jag inte hunnit och orkat skriva så mkt.. Kan väl börja med fredagen! Det var ganska lugnt.. Vi satt hemma och käka ost och kex och kolla på Idol.. Finns inte så mkt och säga. Det var mysigt =) På lördagen var det upp och jobba som gällde.. Kvällen sen, skulle bli kul, men lugn trodde jag!
Holmen hade varit här och skulle överraska mej när jag jobbade. Men jag var ju inte hemma. Typiskt! =(  Ringde henne och då visade det sej att hon skulle på hotellet hon med! Så vi skulle ses där då.
Gick väl bra och så. Det var kul! Dom var jättebra martin och dom =) När dom hade slutat spela så skulle vi hem så vi frågade en om skjuts.. När vi skulle släppa av jan, då hände det! Det bara small!! Vi skulle göra en vänstersväng. Han som körde oss blinka och skulle svänga in på gården, då hörde vi hur det skrek i däcken. Och sen bara small det! Var inte så jättefarlig smäll som tur va men ändå. OCH tur vi satt i en volvo. Dom ska tydligen vara bra om man skulle krocka. Trodde först att vi hade kört in i nå staket eller nåt! Men när vi klev ur såg jag att det stog en till bil där! Först då fattade jag att det var den bilens däck det hade skrikit i.. Han skulle tydligen köra om oss. Det första han sa var "varför blinkade ni höger". Grejen var att vi HADE blinkat vänster! Virrgubbe! Försökte få det till vårat fel.. Ida (jans flickvän) hade stått i fönstret och kollat efter oss. Hon hade sett att han som körde blinkat vänster.. Och han bakom hade kört jätte nära. Så nära att Ida hade till och med trott att det var TVÅ bilar på väg in på deras gård! Sen hade det smällt.. Nej fy fan! Jag fattar inte vad han skulle om och göra överhuvudtaget. OM vi hade blinkat höger skulle han väl iaf ha saktat in!
Hela vänster bakdörr på bilen vi satt i var intryckt. Den andra opeln var totalkraschad höger fram. Han fick inte ens i växeln. Så en bärgningsbil fick hämta honom..
Alltså hur kan man släppa ut en sån virrpelle mitt i natta! Han trodde han hade tappat hörselapparaten också, så gumme och gubben letade genom hela bilen men hittade inget. Då hade dom hela tiden hängt i ett snöre vid örat.. HALLÅ!
Till råga på allt så skulle jag upp och jobba igen på söndagen.. Men det var inga problem. =) Gick bra!

Nej tummen ner för gamla människor som är ute mitt i natta och kör bil! Man kan fan inte lite på nån annan än sej sj i trafiken. 

Nu ska jag ta det lite lugnt med darling innan han ska iväg till jobbet.. Trökigt när han jobbar eftermiddag!
jaja, Men vi hörs mer sen.
 hej så länge!!




Innan dom hade börjat spelningen =)


Jobbat!

heej! ja då har man jobbat för första gången sen 1a sep. då. =) Det gick bra faktiskt.. Jag tror att jag får det =) Har fått fler arbetspass iaf... Som det känns nu så kommer jag trivas ganska bra där..
Ikväll ska Martin och kompani spela så jag ska åka och kika på dom hade jag tänkt.. Och Holmen har kommit hem nu äntligen från USA!! Hon skulle också dit  så det kommer nog att bli skit skoj ikäll =) Ska ta det lugnt för jag ska upp och jobba i mon igen ;) 12 börjar jag.. Så det var inte så farligt.. Nu ska jag vara lite social med min älskling innan han ska åka och ställa iordning grejorna för kvällen... Duscha sen! Ha det bra så länge dådå! Kram på er!

godsaker och Sötsaker ❤

tjohoo!
Då har man varit och ätit pizza idag då! gott var det.. Och snart blir det nog och ta sej en cider,.. Ja inte nå fler än så.. För i mon ska jag upp och "prov"jobba!
hihi ja jag är glad att jag äntligen kanske fått jobb. Får se hur det går i mon..
Men det lär jag ju återkomma om =) va så säker..


Mina sötsaker =D ❤ Setzer Sundman och Mollan Bergström  ❤

Setzie! =)


Mollan är expert på att stå på bakbenen!


Bus!


Hallå vart är du? BUUH!

dagens bravader!

Godmorgon!! Jag har vaknat upp på jätte bra humör idag! härligt! Synd att jag inte tog hand om disken från gårdagen bara.. Får göra det nu ist. Men det är inte så mkt =)
Ska käka lite frukost nu.. Blir en liten promenad senare med Lillemor. Ikväll blir det nog mys med darling framför den där fyrkantiga saken som kallas TV. Idol ikväll ju =) Får inte missa.. Förresten jag drömde om idol inatt! Kul. Jag drömde att jag var med..

Nej nu frukost magen kurrar! =) kram på er

Nya vinterskor!

Här är bilderna dådå =)


Finvinterskorna Från Ritex i Vansbro 598kr


Fulvinterskorna =P Sköna vill jag lova!! Ritex i Vansbro 325kr




Redo för promme med darling. Fulvinterskorna på höhö!
Och har man ingen som tar kort på en så får man fixa det sj haha! töntigt
Halsduk från H&M fick av mamma förut, mössan till den finns ju i tidigare inlägg..
Jacka JÄTTEgammal Från H&M syns ju inte så bra, men men
Jeans från JeansFactory.
randigt linne från JC 149kr (finns bättre bild i tidigare inlägg)




Darling redo för promme! Nästan..

Provjobba

Hej igen! Måste bara berätta en sak =D jag har nog fått jobb på Håkanssons café i vansbro! Dom ringde nyss! Går det bra för mej och provjobba på lördag så får jag det ! =D
50% tjänst är det.. Bättre än ingenting =)
Så idag har jag firat med Kaka haha! 3 kakor till och med! Höhö! 

Nu ska jag och darling ta en promenad.. Men vi hörs. När jag kommer tillbaka lägger jag ut bilder på skorna jag har köpt!


 

Jul!

Åh jag såg en jullåt i min playlist nyss, slog på den och gissa vad! Fan nu längtar jag ännu mer till jul! Det är nå sjukt när det gäller mej och jul haha!! Får inte lyssna allt för mkt redan nu så jag lyssnade faktiskt bara en gång! =P Börjar väl vid advent =) Älskar julkänslan men jag vill inte tappa den innan det är jul på riktigt.. Så jag får snällt vänta som alla andra barn haha!!
nej kram på er! ska äta nu när darling kommer när som helst..

Inget där heller!

Fan fick inte nå jobb på BT heller! Jag börjar faktiskt tröttna ur riktigt rejält nu! Vill ha jobb. Ge mej det någon =( Jag ringde iaf till högskolan dalarna igår. Jag ska söka till Ljud- och Musikproduktionsprogrammet. Åh vad jag hoppas att jag kommer in! Startar bara på hösten så jag får söka i Mars eller nåt.. Men den som väntar på något gott =)
Nej nu ska jag ta och käka lite frukost. Blev en liten sovmorgon idag.. Skönt! Vad som händer sen vet ja inte. Det visar sej! Just det jag köpte nya vinterskor igår. Fick lov! Har inga.. Fick reda på igår att jag får pengar från alfakassan tills jag får nå jobb el skola.. Så jag tänkte att jag iaf kunde köpa mej nya skor.. Ska ta bilder sen på dom =)
Nu vart kaffet klart också, så bra det då!
Hej så länge!!

Tisdag

hej! godmorgon =)

För mej har det har inte varit en God morgon hela morgonen måste jag säga. Vaknade mitt i en mardröm jätte tidigt i morse.. Usch vad den känslan från drömmen satt i länge.. Otäckt! Ni känner säkert igen er i det. man kan liksom inte släppa på en gång.. Så verkligt på nå vis.. Martins telefon skulle ringa när som helst också. Så jag har varit vaken sen 04.30 ungefär. Drygt. Kunde inte somna om när han hade åkt till jobbet heller. Men nu känns det bättre iaf! =) Har suttit och kollat på alla avsnitt jag har missat av "Days of our lives" hela morgonen tills nu..  Käkat frukost och sånt! Så nu är det bra... =) Och än är klockan bara drygt 09.00  =P haha. Kanske hinner med lite idag då!
Igår var jag till Borlänge och sökte jobb! På Borlänge Tidning. =) Fick till och med prata med någon på en gång =P Annars brukar man ju bara få lämna ett CV och så hör man aldrig nå mer sen.. Får se hur det går då. Var till Lärcentrum också.. Ska kanske börja plugga om jag inte får nå jobb.. Kanske ska ta och ringa till högskolan dalarna idag och höra. Har ju hittat en utbildning jag vill gå.. Tänker inte tala om riktigt än vad det är! Så ni som är nyfikna får vänta =P
Nej nu kika på det sista avsnittet av Days som jag har missat, sen ta hand om tvätten. Puh!

Hej så länge

Scary!?

hej hej!
Lägger väl ut de bilder jag har hunnit fått från halloween =)
De som inte vill vara med och så, får säga till så tar jag bort!

Therese och hennes karl =)


Familjen halloween =D Kusseninerna kom på besök en sväng.
Mamma janet i bakgrunden dådå!


Fastra jeanette och jag =)


Lotta hade donat hemma vill jag lova.. Snyggt!


Fastra igen då! Läckert!


Lotta titta in i kameran sa jag!! höhö.. Jenny i bakgrunden dådå =)


Janne, Lottas karl


My guy ;D


Det kommer mer bilder sen när jag fått fler =)

bilder från halloween kommer snart =)

Hoho!
Hoppas allt är bra med er! Det är bara bra med mej.. Åt nyss mat. Köttfärssås och makaroner. Gott. man behövde iaf inte krydda nå när det låg på tallriken haha.. Riktig näspropplösare om ni förstår haha! Ja det blev lite starkt men men!! Gott ändå. Tur att älskling gillar när det är starkt =P Va ner med en matdosa till honom på jobbet..
Får se om man får nå halloweenbilder skickade till sej nångång så man kan lägga ut =) kommer nog lite senare idag!

hej så länge!

När jag har fått bilderna kommer dom haha. Shit det är nå fel!

Impuls

hej hej!

Jag fick nå impuls och åka till borlänge idag.. Åkte och fika med petra =) Jäklar va kul det var =) Vi gjorde inget speciellt bara strosa runt på kuppan och sen åkte vi till ica maxi. Vi har alltid kul =D Har hittar 2 till julklappar också, hihi.. Och så köpte jag ett lipgloss på H&M till mej sj..
Men fan så drygt det var och åka hem igen då.. Halt och mörkt. Inge roligt alls.. Men nu är jag ju hemma igen iaf! =)
Nej nu ska jag ta och slå in julklapparna. Vi hörs i mon! hoJ!

kärlek till fötter

Kärlek till fötterna ♥  ;) haha GUUUUD vad skönt det är!

oj shit va breda mina fötter ser ut.. Tror helt ärligt inte att det stämmer =P höhö!
Men födelsemärket däremot det sitter där det sitter.. När jag var liten trodde jag det var smuts haha!!



Helg

Vad har hänt i helgen tro? Jo i fredags då var vi på halloweenfest i Borlänge hos min faster! Skit skoj, det vart verkligen lyckat.. Så fort jag fått lite bilder skickade till mej så ska jag lägga ut dom.. Om det tillåts vill säga =P
Och McDonalds blev det innan det var läggdags haha! Usch så äckligt egentligen.. Mkt bättre med Max.

I lördags, då spelade martin i Vansbro med en kompis.. Han har fan spelningar varje lördag hela November.. Så tråkigt. Ja för mej alltså! höhö! 
I min ensamhet kollade jag på fredagens avsnitt av idol som jag missat, och ganska snart efter det la jag mej..
Vid 3 tiden vaknade jag och vart lite orolig när han inte kommit hem än.. Så jag ringde och då väntade dom på en taxi som hade en annan körning först. Som aldrig tycktes komma! Så jag åkte och hämtade fyllskallarna ist. ;) Snälla jag!

På söndagen kom mamma och dom hit och åt mat! Kul det med =) Kusinen min följde med också! roligt! Dom spelade gitarr och trummor så dom ville väl inte jättegärna åka härifrån haha.. Men men! 
Mindre kul var det som hände när dom hade åkt! Skrev i förra inlägget vad som hände då, men jag berättar igen! Jo Molly upptäckte igår att det går att ta sej ut genom luckan nere i källaren, så hon hade smitit ut märkte vi när dom hade åkt.. hörde henne gnälla, så vi ropade på henne. Det visade sej att hon hade klättrat upp i ett träd och inte kom ner =( Så vi höll på och dona i 2,5 timme innan vi fick ner henne! Vi fick ringa efter hjälp till och med.. Vi kunde aldrig ha klarat det själva.. Som sagt det står ju i förra inlägget också! Ska nog köpa en blomma till dom idag.. Det var liksom inte lite dom hjälpte oss med..
På tal om köpa! =P Martin köpte en BH till mej i Fredags =D Jag sa att jag behövde en, så han var så snäll och köpte en åt mej hihi! Självklart fick han vara med och välja! haha..

Nej nu ska jag ta och söka lite jobb ist! Känns som att det behövs nu! Ha det så bra.. Puss och kram hela dan


Drygt värre

Fyy fan! Gissa vad som hänt idag! Usch..
Molly har varit ute idag.. 3 ggr tror jag.. Utan våran vetskap alltså! Sista gången då skulle vi plocka ur grejer ur bilen,och då hörde vi molly mjaua.. Så vi ropa på henne och gick mot mjauandet. Det visade sej att hon satt högst uppe i ett träd och var jätte rädd.. Efter många om och men och typ 2,5 timme senare DÅ äntligen fick vi ner henne.. Och det med hjälp av martins snälla, pappa, lillemor och bäbbän! TACK! utan dom hade det verkligen inte gått vill jag lova.. Usch. Jag trodde aldrig vi skulle få ner henne nångång! Men tillslut så!
Nej nu blir det fan bara och ta det lugnt resten av kvällen och kika på film.. Sen natti!
God natt på er! Och sov så gott!


RSS 2.0