Toy..

Älskade lilla Toy =) Blev långpromenad idag..


Tangram..

Jodå, jag lever =) Blev en tripp till Mora igår med kära Sandra. Det var inte så glamoröst som det låter. Vi var till lasarettet.. Inte med mej dock. Jag mår bra! Dessutom var vägen inte den bästa att köra på. Hade snöat och i och med nollgradigt så var det extremt halt. Men vi kom hem oskadda iaf. Det blev pizza till middag vilket kanske inte var det bästa. Hade ju tänkt börja äta nyttigt =P Tur lunchen var nyttig åtminstone. Det blev lax och potatis med lite broccoli och ärter till det. Gött var det!

Lär väl plugga vidare nu.. Kan inte påstå att kursen vi läser nu är speciellt påfrestande =) Inte än så länge iaf.

 
 
 
Tangrampussel.. Plugg?

Mina godingar..

 
Mina godingar.. Vi har verkligen haft en underbar helg! Har myst med barnen ätit gott och åkt skidor =)
Kan inte begära så mycket mer..

Helgen..

Hej!

Jaha då var det ekande tomt här hemma igen då.. Har haft besök från Värmland i tre dagar. Det har varit liv och rörelse hela dagarna kan jag lova. Två små sprudlande glada barn och en Maria, men igår åkte dom hem igen. Så trökigt! Jag och Martin borde ta tag i saken och skaffa en egen stor familj ;)


Det är snart dags att bege sej till skolan igen också. Börjar ny kurs idag så det blir ett litet kursintro och efter det ska jag och Liza skriva klart den där förbannade C-uppsatsen! =P Vill bara bli klar med den nu! Måste få koncentrera mej på nästa kurs! Får hoppas vi hinner färdigt idag. Vi vill ju båda bli klar med den så vi får jobba på ordentligt helt enkelt!

Ja, det är väl i princip hur min dag kommer att se ut. Kommer inte hinna med så mycket mer förutom att kanske slå på en tvätt när jag kommer hem ikväll.. Läggar ut nån bild från helgen sen också!

Irriterad..

Måste in till Falun och jobba med c-uppsatsen idag. =( Resten av veckan också för den delen. Vid opponeringen igår så fick vi lite påbackning på några grejer som vi måste ändra i den. Det är helt okej och vi hade självklart räknat med det. OM det inte hade varit för den lilla detaljen att det tydligen inte innehöll RÄTT litteratur!
Vi frågade vår handledare, i början av skrivandet, om litteraturen dög eller om vi måste ha annat för att det ska godkännas. Det var så bra så tyckte han!!!! NEJ, det dög tydligen inte! Alla kan göra fel, men jag tycker nog att om man sitter som handledare till ett examensarbete så borde man veta sådant. Det var ju därför vi frågade! Nu måste vi sitta och leta på sådant som, minst sagt, verkar vara helt omöjligt att få tag på med kort varsel. =( Jag hoppas, för guds skull, att de tre källor som vi hittade igår, räcker! Jag kan ju känna att vi får skylla oss själva också till viss del. Kan inte bara ösa över allt ansvar på handledaren naturligtvis. Vi misstänkte ju att det kanske inte räckte med det vi hade och borde själva ha tagit initiativet att ändå, trots godkännande, letat reda på så kallad "riktig" litteratur.. Det vi har nu kallas för andrahandskällor och med andra ord är arbetet inte tillräckligt "vetenskapligt". Otroligt oproffsigt gjort av oss om man tänker efter.. Å andra sidan borde handledaren ha vetat om det här och sagt det till oss. Vet inte vem som gjort mest fel faktiskt!
 
Men hörrni, wish me luck today, please! Usch, lär ta och försöka vakna till med lite kaffe och en dusch. Sen är det bara att bege sej och börja med eländet.

Ta tag i saker..

Hej och hå, borde verkligen ta tag i bloggandet igen. Alltså på riktigt.. Senaste inlägget gjordes i mitten av November och innan det var det också längesedan. Det finns mycket man borde förstås. Borde t.ex. börja plugga nu så jag hinner klart det jag ska innan jag måste åka iväg till Falun. Håller fortfarande på med examensarbetet, men är inne på sista veckan nu. Fattar det knappt! Är ju snart klaaaaaaaar! Ska bli otroligt skönt! Efter detta är alla tunga kurser gjorda. Har bara två kurser kvar efter den här och jag kan tänka mej att de inte alls är av samma kaliber som den här har varit, eller som de andra "pedagogiskt arbete" kurserna har varit. Det finns en etta, tvåa och trea. Den jag läser nu är trean och innebär en massa praktik plus examensarbete, som jag håller på att avsluta nu. För och inte tala om mattekursen förra terminen! =S Men som sagt, nu är alla tunga kurser över och till sommaren är jag färdig lärare! Måste erkänna att det känns förbannat läskigt! Börjar livet på riktigt efter det, eller vad?

Förutom skolarbete och allt vad högskola heter så håller jag ju på och ska försöka ta tjejklassikern i år. Började med Lidingö tjejlopp i sommras. Nu är det tjejvasan som är nästa stopp! Kan ju inte påstå att det är lätt med skidor. Skulle behöva mycket snö och kanske minus 5 grader eller nåt så jag kan träna! Som det ser ut nu så är det minus 22 och knappt snö så det räcker till att göra fina spår. Fick åka spårlöst på skogsväg sist för att kunna få träna lite grann åtminstone. Har ju inte åkt sen dagistiden =) Då kan ni tänka er hur det ser ut när jag kommer farandes ;) Men kul är det! Har ju iaf åkt över milen än så länge och måste säga att det har gått över förväntan. Hade mindre tro på mej själv när det gäller skidor faktiskt, men trodde också att jag skulle ha fått träna mer vid det här laget och innan loppet gå av stapeln. Tekniken kommer inte av sej själv! Tur att tid finns än och jag får helt enkelt träna på gym samtidigt för att få styrka och flås.

Nej men hörrni, lär ta och plugga och göra mej iordning nu! Klockan tickar fort när man inte vill.. Höres!

 
 


RSS 2.0