Fler bilder..

Hej hej hej! =)


Sorry det blev inga bilder inlagda igår.. =/ Det blev en tripp till Borlänge. Trodde inte det skulle bli så men nu blev det så i alla fall. Därav att jag inte hann lägga in mer bilder.
Det kommer nu ;) Det var en otroligt kul fest måste måste jag säga. God mat och världens bästa trubadurer!
Vi var de sista att lämna lokalen! haha, typiskt oss..



En välkomstdrink till min älskade Tussilago! (Therese)


Herr och fru Eriksson anländer till festligheterna! =D


Världens bästa trubadurer och Tuss! Soligt värre var det ;)
Inte en av mina bästa bilder men jajaaaa..


Fina Filip!! Urgullig!


Mina snyggos!!


Erika hittade rätt stjärt! haha!! Tur var väl det!!


Ja roligt hade vi ju.. =D


Tärnorna ;) Bara toka sej hela tiden!!!


Underbart vackra systrar!! Här har de precis blivit sminkade av proffs!


Den bilden får avsluta för den här gången.. Fast den egentligen skulle varit först! ;) Var ju innan bröllopet..
Men nej nu lär jag få i mej lite mat innan jag drar iväg till jobbet!
Puss och kram på er!

Peace..

God morgon!
Torsdag idag.. Imorgon och hela helgen vankas det jobb igen. Får försöka njuta av solen idag! Hoppas på att kunna komma till borlänge en vända och njuta lite av musik och grejer.. Peace and love is in town! Isåfall hänger vi väl utanför området som fån =) Men får se hur det blir med det över huvudtaget. Lär ju åka hem ganska tidigt ändå om jag ska orka jobba hela helgen. Har ingen bil som funkar hemma heller ju!! =( Trök är det! Hur gör man!?
Känns som om det inte blir något idag iaf, men möjligen på lördag om den fungerande bilen är hemma.. Rihanna spelar då så det vore inte helt fel!

Äh får väl se hur det blir.. Tänkte lägga ut lite fler bilder från bröllopet förrförra helgen också. Gör det lite senare för den som är intresserad! Lär ta och göra iordning lite mat nu! =)

Hej så länge!

Härlig dag..

Vilken härlig dag det har varit..! Det var välbehövligt efter en EXTREMT hektiskt dag på jobbet igår kväll! Helt kaotiskt har det varit!
Dagen har spenderats med Sannis!!!! Underbart att få umgås med henne en längre stund för en gång skull. Annars är det alltid någon av oss som har något att behöva åka iväg till på en gång.
Sötnöten lurade väl på mej lite Mary Kay grejer också ;) En handkräm, foundation (min är snart slut) och ögonkräm! Gullig som hon är kunde jag få sätta in pengar för det när jag får lön. Fattigt värre just nu! Men så är det att studera! Då får man vara utan pengar en månad innan lönen från sommarjobbet trillar in.... Det är tur att min älskade, underbara sambo jag har ställer upp i alla väder =.) Det är kärlek det! Vad gjorde jag utan honom!

Sitter för övrigt och väntar på att han ska komma hem från jobbet just nu.. =) Dyker väl upp om en halvtimme eller nåt. Tur jag är nyduschad så jag kan pussa och krama på honom! ;)





Midsommarfirande..

God morgon!!

Vaknade upp till världens gråväder! Inge kul, men för mej spelar det egentligen ingen roll då jag ändå lär jobba ;)
Hade ju fint väder på midsommar iaf! Inte varje gång det händer liksom..

Hade en underbar midsommar i år! Jag och Martin åkte iväg med några vänner till Leksand och firade. Vi åkte båt och åt god mat och satt sen på båten och bara njöt när vi kom tillbaka från turen på siljan! Vi hade med oss mat så vi trodde vi skulle äta ihjäl oss hela midsommar!! Men det gjorde vi inte och gott var det!

Firar man midsommar i Leksand brukar man ta sej till "gropen" och dansa runt midsommarstången, men vi hade så skoj på båten så det blev inget av med det! Alla utom jag och Martin åkte hem igen på natten. Jag och darl sov kvar på båten och mös med frukost inne i centrum på morgonen efter! Det blev en ganska lugn men kul dag! Kan det bli bättre?

Men nääääe nu lär jag ta och få i mej lite frukost innan jag drar iväg på jobb! Hoppas ni har haft en bra helg!

Ledig dag..

Åh va härligt! Solen lyser idag här i dalarna. Jag måste ta och njuta av det efter allt regn! Det har varit liiiiite för mycket av det nu, även om jag tycker om när det är lite svalare så är det trökigt med regn! Man kan inte göra nånting.

Är ledig idag så jag ska bara ta det lugnt och njuta av det fina vädret.. Mysa lite med kaninerna ute på den nyklippta gräsmattan kanske!
Och idag kan man till och med hänga tvätten ute så det blir en tvättomgång också.

Men först... Kaffe!

Bröllopsfotografering..


Bilder från min första bröllopsfotografering! Guuud så kul det var!
Erika är numera en Eriksson! Grattis till er, Erika och Patrik!!


idag blir en bra dag.. Grattis bror!!

Idag är en bra dag! Det känner jag! Det bär snart av till Borlänge/Falun för att fira ännu en student.. GRATTIS älskade bror!! Det är sjukt vad tiden går fort! Det var hela 5 år sen jag själv tog studenten! Känns som igår! Minstingen är inte heller så liten längre! Han går ut första ring idag!

Bakade tårta igår, dagen till ära.. =) Prövade för första gången att göra egen botten så jag får väl hoppas det blev bra. Det märks senare idag! ;) Har inte garnerat än, så därför blir det ingen bild just nu på mästerverket!







Tror det här är från skolavslutningen 2010!
Minns inte riktigt..

fel sida..

Vaknade inte alls på rätt sida idag.. Vet inte alls vad som var fel! Var nog allt möjligt.. Fick börja dagen med disk från gårdagen. Kan ha lite med det och göra faktiskt. Jag kände mej ful och äcklig och trött. Jag var verkligen helt gråtfärdig! Stackars darling fick ta all skit.. Måste be om ursäkt sen!!! =/


Den känslan satt väl i ett tag men det gick över till slut och dagen blev ju bra ändå.. har umgåtts med Petra och barnen! Kom hem för inte så längesen och har fått i mej lite mat! Nu sitter jag bänkad framför tvn och ska bara ta det lugnt.. Imorgon blir det jobb så lär väl lägga mej snart.


Eller "jobba" var väl och ta i.. Ska jobba på hemtjänsten i sommar så jag ska bara gå med nu på ett dagspass för att lära känna nya vårdtagare och få reda på lite nytt som skett.. Har hänt lite sen sist jag var där och därför känns det tryggt och få ha varit med innan sommarvikariatet börjar.. Tror inte jag behöver vara där så länge.

Men nu är det dags att lägga ifrån sej datorn och göra sej iordning för kvällen..
Hoj!

Klarade det!

YEEEEEEY jag har fått godkänt på tentan!! =) Litteraturtentan alltså! Själva mattetentan får jag vänta ett tag till på att få svar på.. Men nu är iaf ett orosmoment över!! =)

Puss och kram!

Studenten..

Om ett tag ska jag iväg och fira underbara Stina som tar studenten.. Vilken solig och härlig dag dom får!!! Vilken lyckans dag! Kommer ihåg min egen som om den var igår! Är ju inte så gammal men det är ju ändå 5 år sen =) 

Nästa vecka är det brorsans tur! Jag är så stolt över honom!

Men nu har jag inte tid och sitta här mer! =) Måste fixa lite grejer innan jag ska iväg!
Puss och kram på er och ta det lugnt ikväll ni som ska fira!


Ingen ide att jag lägger ut nån bild på Stinus heller då dödar hon mej ;)

På väg..

Tjo!
Äntligen på väg hem! Det gick väl ganska bra på tentan tror jag. Möjligtvis att duggan jag gjorde förut väger upp till ett godkänt betyg.. =)

Men hörrni! Glöm inte att kolla när Venus passera framför solen imorgonbitti om ni är vakna.. Nångång mellan ungefär halv 4 och 7. Det var tidigt i alla fall..

Puss på er!


Tenta..

Nu börjar jag verkligen bli nervös! Har gruvat mej inför den här dagen sen jag började min utbildning.. Idag händer det! Är bara några timmar ifrån den fruktade mattetentan!
Är happyface nu men kan ju undra hur jag känner det efter skrivningen.. ;)


Matte...

Good morning!!

Trött är jag, men glad ändå.. =) Har vaknat några gånger inatt av olika anledningar. Tur man sov lite middag igår!
Haha men herreguuuud nu lät jag som jag var minst 60 år äldre än vad jag är! Förklarar det med att jag var helt slut! ;) Efter en timmes vilande på soffan, en promenad och mat så blev det lite bättre iaf.. Är ofta trött och jag misstänker att det kan vara allergi! Pollen?

Hur som helst ingen vila idag! Blir fullt upp med skola och grejer!
Klarade "duggan" igår med endast ett slarvfel så jag är extremt nöjd över mej själv! Det kanske går att få godkänt på den här kursen ändå! Slarvfelet var ju myyyyycket dumt.. Vet precis vad jag gjort fel så jag lär väl kunna räkna det som rätt ändå?! ;)

Och för den som inte vet vad dugga är så är det som ett slags förtest. En diagnos kan man säga! Tentan gör jag på tisdag så håll tummarna för mej då, snälla! Kan behövas!






RSS 2.0