Natti..

Har stressat ner lite nu efter en vecka av jobb och en hemsk tenta. Usch! Skönt att den äntligen är över! Ja tentan alltså! Jag blir faktiskt förvånad om jag blir godkänd och det känns ju inge bra. =( Men jag gjorde mitt bästa och det är framförallt ÖVER!
Är helt slut i kroppen efter en LÅNG joggpromenad.. Det däremot känns riktigt bra! Är lite hungrig så jag ska väl ta mej en banan eller nåt innan jag går in i duschen.

Sen då?
Ja sen blir det sängen och lite läsning tror jag.. Inge roligare än så.

Ville inte så mkt mer så jag säger väl nattinatti nu och så kanske det blir lite mer skrivning här imorgon.

Hoj!

Tam eller vild?

Ja då har datorn kajkat ihop totalt nu då.. Trökigt men sant! Sitter vid Martins nu då!
Aldrig fel med en ny dator visserligen ;) men mindre roligt att punga ut 5000 spänn när man e fattiglapp. =(
Gillas inte då man har lyckats spara ihop lite grann och får lov att använda av det. Men va sjutton gör man! Ja det e inte mkt som finns att ta av och nu lär jag behöva snåla ett bra tag.. Blir inge spel på trav och bingo på ett tag iaf!

Över till annat..

Igår fick jag verkligen komma en ekorre in på livet! Han var helt galen. =P  (eller hon kan det ju också varit förstås. Varför säger man jämt han?)
Det var på jobbet och jag och Birgitta skulle åka tillbaka till servicehuset då en ekorrungen sprang rakt emot oss. Han stannade och kikade lite. Sen började han springa runt benen på oss bokstavligen!
Han sprang under rampen vi gick på och hoppade upp precis under mej och tog tag i gallret så jag såg undersidan på honom. haha! Jäkla sötsak!
Om jag ville ta med mej hem? Jaaa det vill jag lova att jag ville.. Han måste ju kommit bort från sina föräldrar eller nåt!



Fick ingen bättre bild än så här.. Hann inte med, han sprang ju runt som en tok! =P


RSS 2.0