Tävlingsdags..

Tävlingsdags dådå..
Jag lottar ut en Foundation från IsaDora. Välj färgnyans HÄR..
Jag själv ÄLSKAR den =)

Sen medföljer lite annat smått och gott! Kan avslöja att det är smink och någonting fint... ;)
Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg med Email och vilken nyans du vill ha på din foundation om du vinner..
Jag drar en vinnare på Torsdag morgon.
Alltså skriv email och färgnyans på foundationen i en kommentar till det här inlägget.
Lycka till!

Bära av..

Då bär det av till Borlänge snart då =D Lär sätta i motorvärmaren först och ha den på ett tag.. Det är -17 ute ju =S Och bara 15.8 grader inne.. Så vi måste elda lite innan vi åker också.. Sen blir det en mellandagsreatur! =) Och mat hos mamma.. 
Nej nu ska jag göra nytta så vi får åka nångång. Glöm inte kolla in tävlingen sen =) 

Snart tävlingsdags..

Mysfrukost med mej sj som vanligt idag.. Lite små tråkigt faktiskt om jag ska vara ärlig. Men det går. Har ju datorn och slå mej ner vid.. =)
Jag fick lite sovmorgon idag faktiskt.. Eller jag skulle tro att jag kommer börja den här tiden varje Söndag som jag jobbar.. Får se! Kanske bara nu under sälentrafiken. Vet inte riktigt..
Börjar iaf 10 idag. Slutar 18.00
Tror att det kanske blir en mellandagsreatur i Borlänge i morgon.. Ska bli skit skoj!! Kommer handla något till Tävlingen jag utlovade tidigare..
Nu lär jag kila. Annars bli jag sen..
Men hörs sen.

Keep smiling =)

Keep smiling. Keep shining.
Knowing you could always count on me, for sure..
That´s what friends are for..

Sockersött!


Jag håller på och funderar på en göra en grej.. Har tänkt på det sedan jag var 15.. Kanske kommer jag göra det en dag =) Som sagt, förändring är ju alltid bra.. La det på hyllan ett tag och har haft jätte länge, men nu börjar jag fundera igen.. hmm jo kanske att det blir så..




Lejon..

Setzer min lilla lejonhona! haha




Över nu..

Hej!
ja nu är väl julen över då.. Tråkigt nog.  Det går så fort... Vi åkte till martins gammelfarmor först vid 12 tiden. Åt julmat och fika där. En massa folk.. Jättekul. Sen bar det av till Borlänge till mina fastrar. Pappa firade med oss också =) Shit va mkt julklappar det är under granen där varje år haha.. Jag och Martin fick jättefina klappar. Tigertavla, En bok om stora kattdjur, Julprydnadssaker, en massa Presentkort på kupolen och av jobbet presentkort på kollektion här i Vansbro =) vin, täcke och kudde, handduk med mitt namn på, fick handdukar av min mamma också.. Vi behövde verkligen det..
en gjutjärnsgryta, choklad, fick armband och grandekoration av mina kussar =) Gullungar..
Ängelljus och doftljus. En ängel att hänga på väggen.. Och små, bra, nödvändiga saker som duschcreme och sånt.. =) Just det, en brandvarnare och trisslotter också.
Jag är super nöjd! Vann inget på lotterna men det kunde man ju kanske inte räkna med heller.. Tycker jag köper hela tiden men det där "plötsligt händer det" verkar aldrig riktigt slå in...
Och nu har vi en datastol äntligen! Martin fick en av mej i julklapp.. Han fick mysbyxor och kalsonger också.. Vi fick lite tillsammans.. handdukarna tillexempel. Och ett Yatzy. Hade ju inget innan, så det var ju perfekt. Brukar vilja spela det..

Nej nu inspektera lite till i julklappshögen. Packa upp ordentligt och så.. Sen blir det mat hos darlings kära mor och dom =)

Ha en God fortsättning nu.. Så hörs vi.
Puss hej leverpastej..


Datastolen



Från oss..

Kommer ju inte hinna sitta här nå mer idag.. Så jag önskar en God Jul och ÄT mkt julmat! ;)



GOD JUL FRÅN OSS!







10 år gammal. Granen

Nu snart ska vi börja klä granen. =) Så bilder kommer alldeles straxt.. hihi! Just nu är jag 10 år gammal.. Sådeså!

Här är granen =D





Tävlingsdags snart! Håll utkik ;)


Julfin?

                                                                                                                                        

SItter och adventsmyser för mej sj så här på morgonen.. Hoppas darling kommer upp och äter frukost med mej innan jag åker till jobbet =) Jag undrar om man ska göra sej lite julfin idag för kunderna haha.. Har iaf satt på mej ett rödrandigt linne under jobbartröjan.. kanske gör flätor och sminkar mej. Jag brukar faktiskt nu för tiden gå osminkad till jobbet.. *kors i taket* Fy fan vad skönt det är.. Man slipper ta bort sminket på kvällen.. Man kan gnugga sej i ögonen också, utan att smeta smink.. Det är nog det bästa av allt.. Och jag har fått så mkt bärre hy av det.. Och inte lika röd runt ögonen hela tiden..
Just det jag har ju glömt berätta att jag fick prata engelska på jobbet i förrgår! =D haha! Det var ju skit kul! Hoppas jag blir utsatt för det igen! Ja jag skulle faktiskt vilja det! Bra träning.. =)

Igår ställde vi upp julgranen.. Shit va fin den va =D Jag köpte en Kungsgran från jobbet... Katterna har faktiskt låtit den vara än så länge =) Blir väl skillnad när kulor och don kommer upp ikväll.. Jag lägger ut en bild på granen senare =) Jag slutar fem så då blir det och åka till affären en liten vända sen skynda sej hem och dona med allt som ska bli klart tills i mon.. Men jag hinner nog lägga ut en bild också ;) Blev ju inget bloggande när jag kommit hem igår =( Hade fullt upp.. Sorry... Men idag SKA jag =)
Hörs sen.. puss och kram hela dan

För mkt..

nej usch nu måste jag börja röra på mej igen.. Jag funderar starkt på om jag ska försöka få med mej darling ut på en promenad när jag kommer hem från jobbet idag! Annars gör jag det väl sj... Och börja äta lite mer frukt igen ist för annat tjaffs.. På onsdag blir det ju en massa onyttigt i mängder ändå liksom ;)
Men just nu ska jag bara ta det lugnt, i typ *titta på klockan* 45 minuter, tills jag ska åka och jobba..
Jag tycker om att inte behöva åka på en gång när man vaknar. Så jag går upp 1,5-2 tim innan jag ska åka ungefär.. Skönt! Hinner ju till och med tvätta håret då =)
Nej nu stänger jag ner det här.. Blir för mkt datande om dagarna ändå.. Men en liten sväng blir det nog innan läggdags höhö! Har ju faktiskt lovat blogg 2-3 ggr om dagen iaf.. 
Ha det så bra så hörs vi sen..
   

Nästan klar..

Hej hej! =) Nu håller vi på med julskinkan =) Fy fan va gott det ska bli! Så här ser det ut för tillfället.. haha



Puss på er så hörs vi imon.. Vi ska kolla lite på Tv och bara mysa idag =) Skönt.. Ska ju till Borlänge i mon.

Julskinka

Go to work snart då.. *gäsp*
Usch jag hade en mardröm inatt.. Det var om min mamma. Det var en lång dröm. Kändes nästan som en film =S Jag hatar sånt där.. Man sover inge bra då.. Speciellt inte om det är tidigt på morgonen och man snart ska upp.. Jobbigt!
Men men..

När jag kommer hem från jobbet idag ska jag och darling göra lite Julskinka hade vi tänkt.. Vad gott det ska bli =D Längtar redan..

Nu ska jag göra mej färdig så jag bara kan åka när det blir dags för det.. Annars blir det sista minuten och stress.. Men hörs sen..

Ingen stress här inte..

Idag blir det julklappsinslagning för min del =) Mysigt värre.. Ska spela julmusik på högsta volym och dricka glögg och bara mysa! Ingen julstress här inte.. Ska nog ringa sannis och höra om hon vill umgås lite med mej då.. =)
Nu lite mer kaffe..
Puss hej leverpastej.


A christmas duel - Cindi Lauper & The Hives

Och här är versionen av alvedonreklamen jag menade i tidigare inlägg, när jag började grina.. haha!

Reklam Det är film 2. Den med Hundarna.. Den med barnen är ju också extremt gullig.. OCH JA jag har sett båda två många ggr förr.. Vet bara inte vad som flög i mej just då, höhö

Nettan som hittade.. Tack

En vecka går så fort..

Jaha då var man hemma igen från Borlänge =) Brorsan fyller ju år idag så jag var dit och fira honom.. Var till faster janet en sväng på kaffe först.. Haha Miili sjöng för oss! Min kusin alltså.. Lela ville inte =(
Men jag har Miili inspelad nu på mobilen iaf hihi..
vart lite julklappsshopping idag igen, också.. Hann inte med allt så det blir EN TILL vända på lördag. Då SKA jag bli klar.. =P Lär ju hinna slå in det också innan jul.. Höhö..
Jobbar ju Fredag och Sön-Tis Sen på Onsdag är det ju Julafton.. Men jag har ju i mon och kvällarna fram till dess så det ska väl gå =)
Nej nu ska jag vattna blommorna som jag glömde göra innan avfärd =S Dom börjar se lite törstiga ut..

Nattinatti så hörs vi imon..

Så fint!


Haha jag började gråta när jag såg den här reklamen nyss.. Vet inte om jag sett den i versionen när "that´s what friends are for" spelas i bakgrunden, förut.. Hittar inte den  versionen nu heller på näte, men jag såg den som sagt nyss på tv.. JAAAA jag fick tårar i ögonen då.. Så fint så jag håller på och kreverar.. *snyft*
Reklam

Och tycker man inte att det här är fint då vet jag inte vad!
lejonkärlek

Kom hem!

Hej!
Hemma från jobbet nu då.. Har handlat och donat. Slagit på en tvätt har jag också. Dutti flicka! *klappa*
Och nu håller jag på och ska göra matdosa tills i mon.. Kyckling, Quinoa och currysås blir det. Lär väl göra vanligt hederligt ris till Martin också, ist för Quinoa, kan jag tänka mej.. ;) Det är väl vad jag ska ägna kvällen åt..

Nej usch va sällskapssjuk jag blev nu.. Kan inte Darling komma hem!  Så göör tråkigt och vara själv.. JAAA jag är sån! Mkt roligare att vara två tycker jag =) Även om det kan vara skönt ibland och vara för sej sj. Men inte just nu..
Någon som vill hitta på något kanske? Jag är öppen för förslag! Höhö!

Nej då. Jag får umgås med TVn lite så länge.. Koka ris och sjunga lite för mej själv kanske. På onsdag då blir det nog Borlängeresa skulle jag tro. Bror min fyller år då, så det kan man ju se fram emot iaf... =)

Men nu över till matlagning igen, och sen TV.. Vi hörs! *Vink*

Saknar dej snygging!

Utställning på nätet..

Hej, eller god morgon kanske!
Åh snart är det julafton.. =) Fan vad jag längtar! Inte alla klappar klara än tyvärr men snart så.. Har kvar till 3 personer. Jag och darling åker väl till Borlänge nästa helg förhoppningsvis och handlar det sista.. =)

Förresten jag har lagt ut mina katter på kattutställning.. hehe!
Molly
Setzer




Klarar sej nog

Hej.. Ja då var man hemma igen.. Klockan är fem och jag är TRÖTT!  Men men.. Har darling bjudit till efterfest så har han.. Kul, men jag är som sagt trött.. Som tur är var båda katterna hemma när vi kom.. Molly har en tendens nu för tiden, att smita ut genom kattluckan som är STÄNGD.. Mysko! Men när Setzer går ut då blir kattluckan nere "öppen" utåt ist för innåt..För att han trycker på luckan så haspen blir åt fel håll.. Då kommer Mollan ut.. Ja ni fattar säkert hur jag menar.. Och det värsta är att Mollan är inte så stark så att hon tar sej in igen om haspen ligger fel.. Då får hon lov att vara ute tills setzer går in igen så haspen ligger rätt igen.

Kanske är det dags att låta luckan vara öppen helt från och med nu.. Åh jag vill ju inte. Är inte redo att släppa ut Mollan så än =P Men hon är ju katt.. Hon klarar sej nog.. 

Julbord

Jaha då var man nästan klar för och åka på julbord med jobbet.. =) Ska bli as gott! Just nu är det bara kläderna kvar.. Vet inte vad jag ska ha på mej riktigt.. =S Vet inte om jag kanske ska byta innan jag åker till Flottaren sen också.. Jobbigt värre och betämma sej.. Brukar ha svårt och bestämma mej faktiskt.. När det gäller all! Nej nu måste jag ta mej i kragen och välja.. Dom kommer ju hit snart och hämtar mej.

Bye bye så länge.

Julens outfit! Och..

Här är tröjan jag köpte till jul =) Den går ner över stjärten så jag ska ha leggings under. Kanske ett rött bälte eller nåt också. =) Får se.. Kanske anväder den imon när vi ska käka julbord med jobbet.. Ska bli skit skoj =)
Men just nu är jag hemma och myser med darling. Har ätit tacos och tagit nåt glas vin till idol..
Snart får vi veta vem som vinner idol 2008 =D Paus just nu..
 150kr från Wear it compani



Och här är lite sötkort på Setzie och Mollan =D









UPPDAT.
Och Kevin vann idol.. Jag säger ingenting.. Jag kan inte säga att han inte var värd det.
Fan grabben har ju allt... Verkligen ALLT. Sjukt. Inte en tabbe på hela säsongen!
Men både Alice och Kevin är vinnare i mina ögon..

På tal om jul..

nej fy skäms på mej! Va dålig jag är på att uppdatera nu för tiden.. Ska bättra mej! 2-3 ggr om dagen iaf ;) Jag får skylla på julstressen =)
Och på tal om jul.. Jag var och julshoppa lite igår med tette. Vi käkade lunch och snacka lite om ditt och datt.. Ut och cruisade lite =) Det var riktigt kul faktiskt! Sen blev det kaffe hemma hos henne.. Fick ju lov att checka hur hon hade det i sin nya lägenhet, innan jag åkte hem.. =) Det var skit halt när jag åkte sen, vill jag lova.. Inte så farligt på vägen dit, värre på hemvägen.. 
Blev iaf lite klappar köpta igår.. Härligt. Klar till 2 av mina fastrar nu. Den tredje har jag inte en aning om vad jag ska ge. =S Jeanette och lotta jag behöver hjälp!
Och vad köper man till sin guddotter som är 1år och 7 mån. =S Kevin är nog klar iaf..  =) Alltså min gudson! Hoppas vi får träffa dom innan julafton!
Och tack vare tette är julens outfit klar också =D Kommer kort på det senare idag..
Lär iväg till jobbet snart så jag hinner tyvärr inte det nu..
Men vi hörs sen när jag kommer hem då.. =) Ha det så bra så länge!
*vink*

Vinterbilder på katterna

Martin var ut här om dagen och tog lite kort på våra bäbisar! =D Mollan var ju inte ut sist när jag hade tagit på Setzer.. Vågar ju inte ta med henne ut. Men Martin han vågar han =P

Och nu vet jag förresten vem som åkte ur idol i fredags =) Det var nog inte mer än rätt.. Någon mer än jag som tyckte Alice uppträdande med Avril-girlfriend var kanon bra? =)







vinterkorten på Setzer finns i tidigare inlägg =)

blev längre än väntat..

Blev kvar ganska längre igår.. Längre än vad jag väntat mej iaf. 23.00 kom jag hem! Skjutsade ner folket till Dido då.. Hade ändå inget och göra tänkte jag..
Blev iaf och köpa en julklapp igår.. :)

Nej helt ärligt så har jag inget och blogga om idag... Lär iväg och jobba vilken sekund som helst också.. Men jag uppdaterar väl dagen när jag kommit hem eller efter idol! Vi tänkte kolla på fredagens avsnitt som vi missat sen. Fy fan va bra att internet finns ibland!


Nu ska jag in och säga hej då till martin.

Ont..

ojoj va ont i fötterna man får när man jobbat en hel dag.. Tror fanimej mina fötter behöver ett fotbad idag med.. SKÖNT! Ska nog ta en kopp te samtidigt..

Men först ska jag till en kompis på sexparty.. Ska inte köpa något. Ska bara bli roligt och Träffa henne. Dom har varit i thailand (kom hem igår) =)
egentligen orkar jag inte. Jag är verkligen skit trött idag.. Plus att man har jobbat. =P Men ska bli kul ändå.. Lär väl dona mej lite innan jag åker då..

Idol

Hej hå! Ojoj vad dom spelar där inne i vardagsrummet! Martin och compani repar inför i mon.. Kunde inte ens kolla på Idol.. Men det går ju och ladda ner iaf. 
Och tala inte om vem som åkte ur! =P
Kollar väl på Söndag dådå =) 
Nej jag får lov och vara  lite social nu med dom andra.. Ska jobba i mon så jag lär väl i säng ganska snart..
Men vi höres väl som vanligt sen då. Imon eller nåt..

Min älskade lilla Setzer =)

God morgon allihop =) Eller vad man nu ska säga.. Har ju visserligen varit uppe ett tag =P Men ändå..

Jag och setzer var ute och lekte i snöhärvan tidigare i morse =D Fick nåt bra kort iaf.. Lite svårt när han rör sej hela tiden..
Vågade inte ta med Mollan ut.. Hon springer bara iväg =/ Men ska försöka få nå fint vinterkort på henne sen..
















 Där såg han nåt, så jag hann inte med riktigt =P

passar ju..

Haha vad fult.. Alltså då menar jag fult som i "tiger med kläder och pose"
Hittade den här på sidan du skrev nettplett.. Roligt! Den här bilden passar ju tigertokiga jag!



Nej nu in till Vansbro en sväng! 

Underbart

Hemma från jobbet då =) Härligt..
Ger lite kärlek till fötterna just nu (med andra ord, fotbad) Dricker te och äter nybakt bröd! Fy fan va gött jag har det nu! =)  
Ska nog göra mej en till macka ;) tog precis sista tuggan haha!

Jag älskar..

att lägga ut bilder =)




Haha nu kommer Lillemor DÖDA mej!



Och nu kommer Darling döda mej! Va långhårig du var älskling!


Har lagt ut den här förut men jag kan inte låta bli! Jag bara älskar den här bilden haha!! Roligheter!
Saknar alltid mina fastrar! Att man sj är ful på bilderna det skiter jag i just nu höhö!


The Bergstroem muppfamily

Och eftersom jag redan är död 2 ggr om så blir det tredje gången gillt! denna gång av mina fastrar... =P


Kolla vilken liten plupp han var Setzie!


Jag för någon helg sen.. Där ser man vilka gardiner vi hade innan jul.


Från pysselfesten i helgen! Sitt fint så får du gustavskorv HAHA!

Julfint

Här kommer lite bilder då! =)

Här håller vi på för fullt! Har redan fått upp gardiner här. Och ljustakar som ska in i vardagsrummet står lite varstans.
Ja ni ser ju..


Mollan säger hej! Setzer var inte inne så han blev inte med. Kuddarna köpte jag på DollarStore faktiskt! =) Älskar dom..
50 kr tror jag dom kostade styck.


aa så här ser det ut ungefär nu då i köket.. Inte den duken. har bytt.
Fick fler sånna där halmhjärtan som hänger i fönstret ovanför ljusstaken igår så nu sitter det en sån i andra fönstret också.. Inne i vardagsfönstren sitter det också sånna..


Den duken blev det ist! 149 kr på Hemtex. Guldljus från Lagerhaus 17kr st. Hade inte dom i när de första kosten togs.


En ljusslinga in till köket =) mysigt


Trappfönstret som jag säger..


Det här kortet tog jag nu lite snabbt.. Satte upp igår. Fick av mamma =) Det är in till vardagsrummet. Ful lampa i taket jag vet =P


Så ser det ut nu =) Bara granen som fattas!
Nu ska jag äta. Är göööör hungrig höhö!
Höres sen...

Dagen idag

jaha då var det inte så mkt julklappar kvar att köpa då! =) Härligt.. Och nu är julstöket klart också... Förutom granen som kommer upp 2 dagar före jul.. Nu kan man alltså bara njuta =)
Men back to reality snart. För kl 9 börjar jag jobba! 
Och mat sen då? har nån nåt förslag? Men det är ett senare problem! Nu ska jag väcka darlingen.. pöss hej så länge! Skriver när jag kommer hem... Lägger in lite bilder då också =)



RSS 2.0