Höst..

Då är det "back to reality" idag då..
Behöver visserligen inte till själva skolan/campus idag iaf, men jag tror nog det blir en vända till Borlänge för och checka läget på min VFU-skola. Ska ju ha praktik, även nu, under terminen.
Tycker det är jäkligt konstigt att det inte ska vara schemalagt bara. Förstår inte hur man ska få tiden att räcka till..

Men nu ska jag inte klaga! =) Tycker ju det är roligt, så jag ska bara ta det som det kommer.
Det blir som det blir helt enkelt!

Näe, om man skulle ta lite morgonkaffe på det här! Hörs kanske senare..


Söndag..

Hemma igen från hundutställningen..
Det har varit extremt kallt, men otroligt kul! Kommer garanterat gå på fler. Är sugen på hund nu mer än någonsin!! Det har varit helt underbart att få se och träffa alla fina vovvar..

 

Det här är bara några av alla sötnosar som var på plats.. =)


Lördag..

Lördag.. Kan inte bli bättre =)
Som ni märker mår jag bättre idag! Vad det beror på vet jag inte. Kanske beror det på att jag hade så jäkla skoj igår (shoppingtur med sannis och Bejjan i blge) och nog kommer ha lika skoj ikväll på kräftskivan, och att jag ska få träffa fina, underbara vovvar, i morgon. (Min första hundutställning)
Det är Kerstin och Johans vovve, dvärgschnauzern Yrla, som ska ställas ut.. 




Yrla, Moa och Ida på bilden =)
Från visafton tidigare i sommar..


Tråkig onsdag..

Så jävla tråkig dag! Igår var det ännu värre. Man kan lika gärna jobba känns det som..
Det mesta är ju redan fixat nu inför skolstarten på Måndag ändå. Det är då börjar allvaret igen. Seminarier och tråkiga föreläsningar..

Sitter och väntar på att lönen ska ramla in också. Men ja, den kommer ju försvinna lika fort som den kom så det är väl inget att längta efter egentligen. Till råga på allt kommer jag säkert få lov att köpa helt nya kläder.
Jag tvättade i förrgår och trodde jag kunde lämna den ute under natten. Tji fick jag. Det var genomblött och det luktar fortfarande URK fast den är torr nu. FY FAN! De bästa kläderna dessutom!
Jag blir tokig. Inget går som jag vill!

Nej, jag ska fortsätta dricka mitt kaffe här och kolla runt på datorn. Kanske händer det nåt som gör mej på bättre humör! Man vet aldrig...

Vill iväg..

Då har min lediga vecka börjat då.. =)
Jag har trivts extremt bra på jobbet i sommar och alla har varit så snälla och hjälpsamma, men nu behöver jag lite ledigt innan skolan börjar igen känner jag! Högskolan tar upp ALL tid och energi!

Frågan är bara... Vad ska man hitta på? Darling har ju börjat jobba för längesen, så om vi vill göra något tillsammans, så blir det helgen som gäller. Men nu har jag ju redan planer för fredagen och söndagen, så det blir svårt och hinna med nåt innan allvaret börjar. Blir ju inte aktuellt med nån längre tripp.
Lär få vänta så fint till egyptenresan i december, om den nu blir av överhuvudtaget. 
Ger jag mej fan på det så borde det gå! =)

egytenresan.se



Torsdag..

God morgon!

Vaknade idag av att jag drömde att jag var sen till jobbet.. =S Klumpen i magen försvann när jag kom på vilken dag det var. Torsdag! Ledig idag ju! =)

Regnade igår för fullt och det regnar för fullt idag med. Enligt vädret på tv4 (om jag inte minns fel) så ska det avta mot kvällen. Får väl hoppas på det!
Annars ska jag nog ta mej en springtur ändå. Om det går för benet vill säga. Har antagligen trampat fel, sträckt mej eller nåt. Det går bra att gå, men så fort jag börjar springa gör det svinont i knävecket på höger sida.
Ingen som vet vad det kan vara kanske?

På väg...?

Vadå! Är det nån som påstår att hösten på väg?



Det har varit en härlig sommar, så hösten är ganska välkommen trots allt... Ska faktiskt ut och gå nu i regnet tänke jag!

med paraply och musik i öronen blir det perfekt!


30 år..

Usch va dålig jag är på uppdatering!!
Men tänkte att jag skulle gratta jeanette fjärt på 30 års dagen iaf.. ;)

 Blir man och se ut så där så vette sjutton om jag vill fylla 30 =S
moahaha!



Och kusinvitamin Emilia har ju också fyllt år! =) Så jag var till Borlänge en sväng i Fredags och gratta lillfia som har blivit så stor! 11 år!! Det går så fort.. Hinner fan inte med!




RSS 2.0