Måndag..

Good morning!

INTE uppe med tuppen idag.. Sängen kändes riktigt skön i morse! Men nu är jag uppe iaf. Har fått i mej frukost och hunnit grattat mammsen som fyller år också. Sånna gånger är det tråkigt att man inte bor i Borlänge längre. Men det finns ju telefon!

Ska snart ta mej en promenad tänkte jag. Är förkyld som bara den, men jag tänker ta mej ut ändå. MÅSTE! Har blivit ganska lite träning nu sen knät började spöka. SÅ jäkla tråkigt!!!!  Känner att konditionen börjar bli mindre bra igen.

En dusch väntar på mej efter det och sen ska jag sätta mej och plugga! Får se om jag blir klar med analysen eller inte. Har det som mål iaf. Om inte så har jag till Fredag på mej, men skönt och bli av med det så snart som möjligt..

Kram på er!



Tar till sej..

Haha, herregud! Lilla jag hade samling idag på min VFU skola i en förskoleklass. Första gången!!
Och jodå det gick ganska bra faktiskt! Var så OTROLIGT nervös innan bara!
Sagostunden innan lunch blev inte riktigt lika bra. Var nog rätt så okoncentrerad då. Både jag och barnen.
Men jäklar så kul det är när man märker att barnen faktiskt tar till sej det man säger..

Lista ut varför..

Äntligen, home sweet home!! 
Bussresan hem från Falun kändes som en evighet idag.. Men nu är den över iaf! =)
Så nu sitter jag och väntar på att darling ska sluta, han jobbar till fyra, sen ska vi ska ta en joggingtur TILLSAMMANS! Hör och häpna ;)
Bara knät inte krånglar!! Känner av det lite grann fortfarande. Ska försöka ignorera det idag! ;) Ni kan ju kanske lista ut varför..


Måndag.. (efter valet)

God morgon! =)

Såg ni valvakan i går kväll? Jag och darling kollade ett tag, men vi gav oss innan det var slut och gick och la oss ist! Man visste ju redan hur det skulle sluta. Var klart redan från början ju. Trökigt!

Inget chockbesked idag med andra ord. Hade väl dock en liten förhoppning att SD inte skulle komma med i riksdagen. Jag kan inte förstå vilka idioter det är som röstar på SD!?? Jag kan inte begripa..

Jag själv röstade på det rödgröna blocket. Men jag kan inte säga att jag är förvånad att alliansen tog hem det! 
Jag är inte jättebesviken heller. Det finns både för- och nackdelar med båda blocken, självklart.
Det var ideologin hos det röda som fick avgöra. Nu slipper vi iaf höjd bensinskatt! *rycka på axlarna*
Hur det blir med ett främlingsfientligt parti med i "leken" får framtiden utvisa. Jag tror alliansen kommer klara av det!


Vad händer annars idag då?
Plugg och "lite planering" inför VFUn jag ska ha på Onsdag och Torsdag.. Vet i princip bara att jag ska hålla i sagostunden/Fruktstunden båda dagarna. Väljer mellan två böcker attl läsa för dom.
Vad jag ska hitta på med dom efter det, vet jag inte riktigt. Ett samtal om boken kanske?!


NU: joggingtur


Egypten!

En resa till Egypten är äntligen bokad! =D

Det bär av den 16 december-23 december! Lite stressigt innan jul men det går nog bra. Mindre stressigt än om det är en massa jobb i skolan som ska tas igen ist! Fan va jag längtar nu!! Känner mej välförtjänt av en resa.
Det är så jäkla synd att mammsen, brorsorna och Luis inte kan följa med, som det var tänkt från början, bara! =/


På gåtur..



Jag och darling ute på promenad i söndags..


Söndag morgon..

God morgon..

Sitter och käkar lite frukost. Hör och häpna, det blev inget kaffe idag! Sitter med en kopp te ist.
Variation förgyller! =)

Igår tog vi oss "en jävel" hos Martins pappa och dom. Det kom dit lite kompisar till oss. Hade riktigt trevligt! Fick gosa lite med Toy också (deras vovve), så jag är nöjd ;)
Vart lite sent i säng bara, så jag är väl sådär lagomt trött. Både av alkoholen och sömnbrist. Men det går ju över!

Några planer för dagen har jag inte.. Blir nog lite plugg idag och sen kanske en film till kvällen! Låter inte det helt ok?! Ska ut och fota, om vädret tillåter...


Wish you were here..

Jag vet, jag är skittråkig nu, men fan vad jag saknar Setzer nu...





Spring i benen..

Hello fellows!

Idag kan jag plugga hemma! Så skönt så ni anar inte! =) Ska snart börja så jag blir klar nångång..
Är lite bättre i benet så jag ska ta och försöka mej på en lugn joggingtur lite senare. Prövade här om dagen och det gick faktiskt ganska bra. Kände av det mot slutet så jag fick lov att gå. Men jag hade SPRING i benen kan jag säga! Inte ett dugg slut som jag trodde jag skulle vara efter att ha hållt upp ett tag! Sönt! =)

Nu: Plugga!

Har någon nåt förslag?

God morgon! =)

Sitter och väntar på att kila iväg till bussen just nu. Ska bara dricka upp kaffet och sminka mej så är jag fit for fight! Eller jaja.. Inte riktigt fit for fight kanske. Skulle varit mer påläst inför seminariet idag. Har bussresan på mej och har även en stund på skolan till att förbereda lite mer, så det går säkert bra ändå.
Känns inte som jag kan koncentrera mej ordentligt förrens uppgiften om en "fådd saga" är löst.
Vi ska få tag på någon från utlandet som kan berätta en saga från dennes hemland. Har ett ess kvar i ärmen, men jag hoppas inte på för mkt kan jag säga.. Ska höra med min "stypappa" från Spanien också men det ska ju helst inte vara från nån västerländsk kultur. Kanske inte har något val som det verkar!

Någon som har nåt förslag?


Valparna..

Djurplågare ska själva straffas på samma sätt som de stackars djuren blivit utsatta!!

Nej dom ska torteras till döds!!!
När Linda Blom skrev om youtube-klippet där två äckligt vidriga personer kastar 6 oskyldiga valpar i vattnet, gjorde det ont i hela mej. Som hos så många andra också, som tur är.

Ja jag klarade inte av att se klippet ens. Jag har fortfarande inte gjort det.
Sen fick jag se att valparna har blivit räddade.. =D En gammal tant hade hittat valparna när de kämpade för sina liv. Tyvärr var det en som inte klarade sej lika bra. =(

Tänk att det finns underbara människor i denna värld ändå!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7727433.ab

Hoppas..

Har börjat spara till Egyptenresan nu! =) Avresa i december om det går som jag vill. Pengar blir inga problem. Men däremot kan skolan ställa till det. Har ingen aning än om hur schemat ser ut då. Bara jag slipper tenta så kommer resten kunna ordna sej om det inte är allt för mkt att göra.

Med min tur så kanske jag inte ska hoppas för mkt..

Nu: Lunch


RSS 2.0