Måndag igen..

God morgon!

Jag säger bara fyyyyy farao vad trött jag är! Har sovit dåligt. Hoppas kaffet hjälper.. Bara att bita i det sura äpplet!
Har fullt upp hela dagen.. Ska försöka hinna med allt. Ska iväg till Borlänge och sen hade jag tänkt att jag skulle hinna plugga och fixa lite i hallen också (Håller på att renovera). Får väl skylla mej själv som inte pluggat i helgen? Egentligen är det ju helg nu också i och med sista april osv, men det kommer man ju inte märka av! =P Jaja!

Har bråkat med en humla så här på morgonkvisten också! Hade inte sinnesnärvaro för att skaffa bildbevis tråkigt nog.. Den var ingen liten humla heller! Livrädd var jag! Skrek åt katten att akta sej, men hon satt i godanro och kikade medans matte hade panik! Kunde tillslut öppna fönstret så eländet kunde flyga ut iaf.. Inget dödande här inte!




Det blev grillning igår! Gudars så gott det var!




Blev utgång..

God morgon! =)

Det blev utgång i Borlänge igår.. Brorsan kom förbi också! Kul! Har aldrig varit ut med honom innan.
Men usch va sliten man blir! Ibland kan jag fundera om det verklgen är värt det lilla roliga man får när hela dagen efter blir så förstörd. Man kan ju faktiskt ha roligt ändå, utan alkohol.. Jag vet att det låter klyschigt!
Men jag funderar upprikigt på om man ska börja gå ut nykter! Varför inte?
Problemet är att jag älskar att ta typ ett glas vin eller en cider om jag och sambon har myskväll en fredag t.ex. Men det kan man ju fortsätta med ändå visserligen!

Jaja, nog om det!
Idag blir det inte mycket gjort kan jag tro. Tvätta och laga mat är väl det som blir.. Dagen kommer nog avslutas med film.

Lite frukost på det här så blir det bra!

Lördag..

God morgon sunshines!
Vaknade pigg idag! =) Började med en kaffe framför datorn som vanligt! Nästan det bästa på hela dagen..
Är sjukt sugen på roligheter till kvällen men vet inte alls vad som händer. Jag är öppen för förslag. Skönt och inte ha planerat något ibland. Då kan man välja och vraka sen! =) Kan bli allt från myskväll i soffan med sambon eller utgång i Borlänge eller Falun! Carpe Diem, som man brukar säga!

Fredagkväll..

Filmkväll med mej själv idag! =) Känns riktigt skönt faktiskt.. "Remember me" och chips är det som gäller ikväll!


Längesen..

Längesen jag mobilbloggade! Nu gör jag det iaf.. Är på väg hem och känner mej lagomt trött efter en dag i skolan. Sitter och halvsover här på bussen.. Jaja, det är ju inte så jättelångt kvar nu. Kan nog hålla mej vaken om jag sysselsätter mej med något!


Matte..

Äntligen fått lite mat i magen.. Lite godis också faktiskt! Några bitar bara!
Behöver energi till matten som ska räknas. Köpte i alla fall en fin lila miniräknare, så det kanske hjälper som motivation ;)





Näe en promenad i finvädret skulle väl sitta fint nu innan räkning!

Söndag..

Söndag idag.. Känns som det blir en bra sådan! Har haft en rolig helg med underbara människor. Fredagen blev lugn. Fick lite kvalitetstid med familjen hemma i Borlänge..
Lördagen ägnades åt att hjälpa lite vänner som skulle sälja grejer på loppis. Bortser man från att det blev extremt kallt efter ett tag så var det väldigt kul! Tror jag själv ska ta och sälja av lite grejer framöver..! Har aldrig varit speciellt mycket för loppisar men kanske börjar ändra mej lite. =) Om inte annat gör man ju något bra för miljön!

Trodde att även lördagkvällen skulle bli lugn! Men nej, nej.. =) Det blev utgång. Martin och hans band hade spelning här i järna så då lär man ju passa på! Är lite sliten nu men det var det värt!! Dom är så jäkla duktiga!
Tur Therese kom förbi och fick mej motiverad!



Behövs inte mer!

Har lekt lite.. Var inte helt nöjd med den här bilden från Romme här om dagen.. Men med fotoshop går ju det mesta att fixa! Ville framhäva hästens (Noras Bean) färger lite mer, så jag gav bilden mer kontrast. Det behövs inte mer än så!


tattoo..



Kom på att jag har ju faktiskt inte lagt ut någon bild på min tattoo som jag skaffade för inte så längesen! =)
Är som de flesta av er vet tigertokig.. Jag fullkomligt avgudar dessa varelser! Så mäktiga, fina och fulla av integritet! Det var en självklarhet att en tiger skulle pryda min skuldra..



God morgon..

Dags och sätta igång dagen nu då.. Har varit vaken ett tag men det är skönt och kunna ta det lugnt på morgonen! Det är MIN tid.. Lufsa runt och ta allt i sin takt liksom!
Börjar dock bli lite ont om tid! Dags för dusch!


God morgon!

Orka..


Allt känns så jäkla meningslöst ibland..
Tänk att humöret kan svänga så enormt.. Imorse var allt så bra och jag var pigg och glad.
Sitter och smuttar på lite te och hoppas det snart går över. Är väl det ända man kan göra antar jag! Det är väl så här livet är, eller? Ups and downs..

Gott folk, jag tror jag går och gömmer mej så kanske jag orkar med morgondagen..



Renovering..

Sovit gott inatt! Skönt! Tar mej lite kaffe och sen blir det plugg hela dagen!! =) Känner mej rätt pigg men har ont i huvudet! Kaffet kanske tar kol på det..

Förresten! Igår började vi renovera hallen!!! Det kommer bli kanonfint! Hallen är det man första man ser när man kommer hem till någon,så när vi får den fin kommer det kännas mycket bättre!
Den inbyggda garderoben är riven och även hatthyllan är borta! Vi hann spackla lite också så det står inte på förrens det bara är målning kvar.. Efter det ska nytt golv och tak in!


Räkna och läsa!

Good mooooorning.. =)
Klockan är 07:56 och jag har faktikt redan pluggat i nästan två timmar.. Låter det inte helt klokt? Nej det är det nog inte heller men fick lov att sätta igång med pluggandet tidigt eftersom jag ska iväg och umgås med min fina vän Erika lite grann! Blir mer plugg på ditvägen och hemvägen också! Hela veckan kommer jag få lov att plugga hela dagarna för att hinna med! Tur det bara handlar om 10 veckor.. En är redan avklarad! nio kvar, minus en dag!
Näe, lär väl ta och sätta igång igen! Puh!

Romme..

Delfinal 3 av olympiatravet vanns av underbart vackra Noras Bean! I sulkyn satt Stefan Söderkvist!
Självklart var han med på kupongen ;)

Här ungefär 50 meter innan mål! Fina Noras Bean!!





Noras Bean segerdefilerar..





Det var en underbar dag på Rommetravet! Visserligen lös solen med sin frånvaro till och från men vad gör det med härligt sällskap och hästar överallt!

"Bit för bit"..

Hej! =)

Har nästan precis vaknat! Skönt och få sova ut. Ska inte till mammsen på påskmiddag förrens vid 3 så hinner med lite annat innan det..
Det blev ingen vinst på Romme igår. Var väl väntat ;) Men fick lite bilder iaf som ska ut här! Har inte hunnit med det än. Efter travet åkte vi direkt hem till sambons mamma och dom och kom hem rätt sent. Vi körde lite "bit för bit"! Bit för bit är ett frågespel som brukar följa med nån tidning ibland, för den som inte vet vad det är, där man genom ledtrådar ska försöka lista ut vad det är dom är ute efter. Kan t.ex. vara en person eller växt!

7/4- 12

God morgon! =)
Blir lite chockad över mej själv! Har hunnit med en promenad redan och klockan är bara tjugo över åtta! Sitter och dricker kaffe nu och ska hoppa in i duschen efter det.. Beger oss mot Borlänge för trav på Rommetravbana om ett litet tag! Bilder från det kommer komma till kvällen eller imorgon. =) Beror på hur trött jag blir!

Näe dags och sätta igång! Puss och kram på er!

Någon mer som sett..

Är lite blödig av mej och har typ gråtit genom en hel film.. Hachiko heter den och antagligen är det bara jag i hela världen som inte sett den förrens nu!



Fick lov att ropa på min älskade donna och gosa och krama om henne!




Påsk..

Happy Easter gott folk! =) Skärtorsdag idag då och helgen är mer än välkommen! Lite föreläsningar först och lite läsning.. Blir påskmiddag hos mammsen på söndag. Ser fram emot det.

Och hörrni!! som varje år går ju V75 på Rommetravbana runt påsk. I helgen smäller det! Med andra ord kommer ni bjudas på fina bilder från evenemanget, precis som tidigare år! Älskar att fota dessa skönheter!




Ett foto från 2010...


God morgon!

Yeey! VG på specialpedagogikkursen!! (För er som inte vet så är VG det bästa betyg man kan få på högskolan) Mäkta stolt över mej själv! Kunde inte ha klarat det utan mina klasskamrater dock! Vi har haft bra stöttning av varandra..
Igår (måndag) började ny kurs.. Matematisk begreppsbildning! Lät kul va?? Än så länge är det lugnt. Men så är det ju bara tisdag också =P Får väl se hur det går!
Eftersom det är mkt i skolan så har det inte blivit nå fotograferande de senaste två veckorna.. Tänkte att jag skulle försöka ta lite fina påskbilder i helgen iaf! =) Humöret är inte på topp heller just nu så inspirationen har sinat lite pga det också.. Ser iaf fram emot helgen med påskmiddag med mammsen och bröderna!





Jag och min ena bror tattar oss.. Syskontattoo! B och A står för mina bröder. Brorsan gaddade in A och A!


RSS 2.0