gott! =)

Jag har varit och käkat julbord idag med jobbet! =) jävlar va mätt jag vart.. det var skit gott! rena rama julafton var det.. fick julklappar och grejer också.. hehe! presentkort på 400. en almanacka och en AfterEight
Jag blev lite sen dit.. Goffen starta inte när jag skulle iväg ju.. stackars bilen!! det har nog varit för kallt för han! han har alltid annars funka i alla väder! men men! kom ju iväg tillslut...martins mamma fick komma så goffen fick lite starthjälp.
ja, och väl där åt jag ju som en tok! så det var värt besväret.. har ätit för två dagar framöver hehe!!

6 dagar kvar till julafton nu! usch jag har inte hunnit reagera ens!!! bara hux flux så var det jul igen.. blä va tiden går!! men iofs så gör det ju ingenting heller! längtar som bara den varje år! börjar lyssna på julmusik redan i oktober/november..haha!
Jag vet vad jag ska få av martin i julklapp... hihi han sa det idag. en kamera.! ojoj.. men det var ju inte mer än rätt för han vet vad han ska få av mej =P hehe!!
Tror jag ska ta och slå in det nu förresten..
ja det ska jag göra!!!

Men vi hörs väl nästa gång då! höhö!


min stiliga lilla setzer

image4

heddå!


Visit to Vienna, och julfint!

Det är nog min nya favvo låt det =) haha sjöng den hela vägen ifrån jobbet idag!! Hoppas få sjunga den med Martin och Robin när de är ute på turné! haha nej då men när dom är ute och trubadurar.. Ja eller vad man nu ska kalla det.. pengar får dom för det iaf.. vore kul och bli med. =) Det var faktiskt Martin som fråga. Fast det var ju iofs efter jag talat om att jag skulle vilja med nån gång. att det vore kul och så..,
Hmm få se hur det blir med det då!

Riktigt julfint har vi fått här hemma nu.. Jag är riktigt nöjd. Fan va vi är bra! =D Det står "God Jul", stort ,på Balkongen så alla bilar kan se det =)  Vet inte riktigt hur jag ska förklara.. Det är gjort med en röd slang! riktigt fränt om jag får säga det sj! Istappar ovanför ingången/trappan.. Julgardinerna är uppe nu med. (Äntligen! har ej haft några förrens nu.)
Tomtar, juldukar, och allt som hör julen till!  ja till och med julgranen är uppe.. fast inte med glitter och kulor och sånt än inte!! nej nej! inte fuska.. men det är skönt att redan ha den monterad iaf =) haha JAAAAAA det är en plastgran! =P man brukar ju inte ha en av plast när man bor så här som jag gör direkt... men men!
För den som är intresserad är det bara att komma och kika! Här är alla välkommna. haha!
Sen har jag ju bakat pepparkakor också.. Och prövat ett recept på adventskaffe! Så här gör man!

Kanelstång
Kardemummafrön
lättmjölk
kaffe (SÅKLART)

Man tar kanelstången och lägger i kaffekannan. sen häller man i kaffe som vanligt (i kaffefiltret alltså) blandat med lite kardemummafrön.. sen låter man det koka som vanligt bara.
Värm sen upp mjölken och vispa samtidigt i kastrullen så det blir skum av den.. Kaffer häller man upp i ett stort glas (inte mugg) Sen häller man bara över lite skum/mjölk och strö sedan över lite vanlig malen  kanel =)
mumma säger jag! pepparkaka eller lussebulle till det är ju ett måste!

Nej om man skulle ta och slå in lite fler julklappar nu då..  =)

Hoj!

Ny familjemedlem! updated

ja en liten röd katt som heter setzer =D fast det var ett tag sen vi skaffade honom. men har ju inte skrivit här på länge så.. Han har redan hunnit blivit 6 mån. Han börjar bli stora grabben nu! =) tjock början han också bli haha!! lite mindre mat skulle nog inte skada. men mami är ju rädd att han ska vara hungrig =( jag är som jag är. =P

image3


För alla som inte visste det så är jag Gudmor nu jag =D Till lilla Linnéa! (Martins kusin Marias barn). Martin är Gudfar till henne och till Marias son sen tidigare. Lilla Kevin.. Här är kort på dom =)

image2



ja, vad mer då? kanske ska till borlänge på torsdag.. om jag får låna älsklingens bil. lilla "goffen" ,som jag kallar den..
Då blir det julshopping, och annan shopping med =D älskar att handla.. slösa pengar är det bästa jag vet! Tänk om man kunde få ha en dag om året då man hade obegränsat med pengar! bara EN ENDA dag iaf. Men vem skulle inte vilja det!
sen blir det ljusparty i januari också. mm det ska bli kul. det är ju ett tag dit men ändå. hehe
beställde för över 600 spänn på partyt hos Elin.  =S men det var ju julklappar en del, så då är det väl okej antar jag =P

nu ska jag få besök så jag ska ta och slå på kaffe. och så ska jag bjuda på mina hembakade pepparkakor! HAHAHA dom är säkert JÄTTE GODA! god jul!! =)



Ja då har besöket åkt igen då.. Martins bröder fredrik och bäbbän.. Och skönt och bli av med huvudvärken till slut. Inte dom alltså! Nu lät det som om det var dom som var huvudvärken! ojoj haha det var inte meningen då!! Nej det är så att jag har haft ont ända sen jag kom från jobbet... cyklade ju hem och är redan lite små sjuk så det var väl inte så konstigt det kanske.. jaja! såååånt är livet! såånt är livet *sjunga*

nej nu ska jag natta snart! Sov så gott! det ska jag iaf göra.. =) see you next time! Hoj!!


RSS 2.0