Ny dator?

Kanske dags att skaffa sej en ny dator när det ser ut så här!? Som ni kanske ser är det msn som e uppe..



Den svarta bakgrunden flimrar (syns inte på bilden), allt som ska vara vitt är rosa just nu och jag ser knappt vad det står och knappt vad jag sj skriver heller.. Annars verkar allt som vanligt med den.

Blev så här igår. Vet inte vad som har hänt. Hade låtit den stått på när jag var ute en sväng. När jag kom in igen var den så här!  Vad har hänt?! =P

Säkerhetskopierade iaf allting fort som fan innan jag la mej..

Näe kanske bäst och sätta sej vid martins dator nu så länge! Fick ju bara lov att testa..

Börjar dagen..

God morning! =)

Uppe tidigt idag.. Ganska irriterande när man vaknar före väckarklockan, men det är bara att bege sej upp och börja dagen. Inge fel med det egentligen! Synd bara att man jämt glömmer stänga av väckarklockan!!
 
Efter nån timme hör man PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP PIIP, med ungefär en halv sekunds mellanrum uppe från sovrummet! Slår nästan aldrig fel det där! ;)

Nu finns det säkert dom som undrar varför jag har väckarklockan på om jag inte behöver gå upp. Känner att jag vill upp i tid även om plikten inte kallar.. =)
Om jag e morgonmänniska, eller inte, varierar i perioder konstigt nog. Antingen är man ju det ena eller det andra vanligtvis..









Lördagens trav i bilder.. Ja på hästarna såklart, vad annars ;)


Var i Romme på trav och V75 i Lördags.. Självklart togs det bilder! Är inte supernöjd med min prestation fotomässigt denna gång, men nån halvbra fick jag väl iaf..

















Antar att det inte är någon ide att skriva ut namn på hästar och sådant kanske..
Ni får väl säga till om jag ska göra det

Förra årets bilder från när V75 gick på rommetravbana ses HÄR


Dags att...

Dags och börja träna på riktigt inför tjejmilen nu då! =)
Tror faktiskt att det blir en tur idag!


Förfluten tid..

Förfluten tid.. =)
Nu när man tittar ut kan man inte tro att det har varit vinter minsann! Men det har det!


"Ett vintrigt Vansbro", taget med Canon EOS 450


Utsätter andra..

Myspys vårbild =) Darling med solen i ögonen.. Trevligt, trevligt!
Tänk att jag aldrig lägger in nå bilder på mej själv nu för tiden! Jag bara utsätter andra för publicitet ;P


Insyn..

Avnjöt pizzaslize och go dryck, efter trädfällningen i Lördags.. Hur mysigt som helst!
Och ni skulle se så tomt det är nu utan staket och träd. Snacka om insyn =)






God morgon förresten!


Kloka ord?!

Jag har precis läst nåt så jäkla bra! Smaka på det här!

"Jag undrar ibland över vad det är som gör att maten är starkare än oss själva? Helt på riktigt...om vi ska vara helt ärliga. En ruta choklad, en banan, en cheesburgare, ja men whatever....hur kan en banan bestämma över mig? Hur kan en jävla cheesburgare få mig till att ställa mig i en lång kö, vänta, vänta och återigen vänta.....slösa min tid, mina pengar och mitt liv för dennas skull?" /http://kattasfett.se/



Hur smakade det där då? Jag tycker det smakar sanning och kloka ord. Tänk att man ställer sig i kön in till McDonalds fast man vet att det inte är bra för kroppen.. Tänk att mat kan få en att må så jäkla dåligt. Tänk att mat till och med kan göra att en människa får bullimi och anorexi. Det är helt sjukt egentligen hur mycket maten bestämmer över oss..
Och visst är det en tankeställare?


Lyssna på kroppen..

Har så tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. Har varit sugen på bounty hela dagen också =P Kanske borde åka till affären igen och inhandla en innan jag blir tokig. Tyckte ju jag var så duktig som lät bli sist jag var till affärn..
Kanske kan baka nåt?!
Fast näe, det blir inte samma sak om man är sugen på annat. Med andra ord så skippar jag nog det.. =/
Börjar ju bli dags att ta tag i träningen inför tjejmilen också, så jag lär kanske dra ner på sånt där ;)
Ska köpa löpardojjor så fort jag får lön. Hittills har jag fått lov att använda mina vanliga gympadojjor och det är nog inte så bra skulle jag tro. Förra året fick jag ont i knät och jag antar att skorna kan ha en hel del med saken att göra.. Jag har sjukt höga förväntningar på träningen med nya skorna kan jag säga. Peppad till MAX =)

Men nu då.. Lär ju fundera ut något att hitta på. Städa skulle behövas men har inte riktigt motivation till det just nu. Ingen sådan sysselsättning jag är ute efter ;)
En promenad skulle inte vara helt fel men jag tror jag väntar eftersom jag inte känner mej helt hundra ÄN. Pollen? Har börjat käka piller nu för och se om det hjälper. Matt och snorig och har ont i huvudet. Att man samtidigt är rastlös jämt är ju ingen bra kombination. Måste lära mej att tagga ner! Lyssna på kroppen..

 


Drömma

Vann 50kr på chattfråga på svenskaspel igår! =D Lite pengar kan tyckas jag men jag e glad som satan! Kan ju spela mer idag igen då =) Usch jag kommer bli fast i det där.. Än så länge har jag koll iaf! =P Lär sätta gränser bara så blir det bra!

Tänk om man kunde få vinna en stor summa pengar en endaste gång bara! Jag vore helnöjd då. Tror inte jag skulle spela mer efter det.. Har en inre överrenskommelse med mej sj! ;) Men alltså då pratar vi om väldigt stora summor. Flera hundra tusen iaf..
Skulle skänka till WWF och bli tigerfadder då. Skulle betala av huset och köpa en ordentlig fotoutrustning. Förhoppningsvis kan jag betala av csn lånet helt på en gång och självklart skulle jag spara en stor del också =)
Sist men inte minst, RESA! Vill se mej om i världen. Mitt första resmål skulle bli Thailand för och umgås lite med tigrar ;) Älskar dessa underbara djur!

Ja man kan ju få drömma.. Har inte stora förhoppningar att det någonsin kommer bli så, men fantasin är det inget fel på kan jag ju lova!


Lånad bild



RSS 2.0