Recording time!

Haha! gissa vad jag/vi har gjort idag då! Jag och Martin.. Vi har testat och spela in lite musik. =D En liten bit av "Stray cat Strut" med Brian Setzer.. Ja det var bara en liten bit, som man kan sitta och dona med för att lära sej mer.. SEN så blir det på riktigt =D Har längtat som fan =)
Men snart är klockan 20.00 och då vet väl alla vad som går av stapeln på tv4? hehe ;) Ja just det.. Idol!


MJAAU, DON`T CROSS MY PATH! *Sjunga*


Jao!

Kaffe det är grejen på morgonen det! Mumma.. Ska snart bege mej ut i minusvädret och jogga/gå, då kan det behövas!Sen blir det lite mer jobbsök som gäller.. Jag hatar att inte ha koll på läget när det gäller pengar! Men det ordnar sej ju, som sagt, kanske redan på måndag =D Skönt isåfall! Hoppas hoppas!


Idol!

Vem tyckte ni var bäst ikväll? Jag tror jag håller på LouLou eller Alice =) Dom var bra på två olika vis tyckte jag.. Söta lilla skönsjungande Alice och så har vi häftiga LouLou med den stora rösten! Det blir nog ganska svårt och gissa sej till en vinnare i år.. Men det har ju nästan precis börjat så.. Vem tror ni åker ut ikväll då?

Audition

JAAAAAAA! Jag har kanske äntligen fått jobb. Måndagen den 6/10 ska jag på audition!!!! Ja ni läste rätt mina kära söta rara trogna läsare. höhö!  AUDITION! Tänker inte berätta nå mer än mina kära vänner.. Man ska som sagt inte ropa hej innan man kommit över bron! Jag har redan sagt för mkt egentligen ;) Puss och kram på er! Fan va jag är glad! *sjunga tralalalala*
Moahahahaha

jobb?

Jaha då var det måndag igen då.. jobbsökar dag! Någon som har nå jobb till mej?
 Nu är det kaffe och ams.se som gäller! =)

still sunday..

Vi köpte ju tapeter nu i fredags.. Fick nå ryck och har faktiskt äntligen börjat lite smått på övervåningen höhö! Kanske Blir ett nytt sovrum ändå tillsut.. hihi!

Men nu är det väl dags och laga lite lunch. Ska åka iväg och handla en sväng.. Köttfärsås och spagetti blir det ;) mumma!
hoj så länge

Söndag

Godmorgon =) Usch kom inte upp förrens nu. Klockan är ju inte långt ifrån 13.00. Hemskt.. Men ibland är det skönt och bara ligga och dra sej.. Man liksom halvsover på nå vis.
Jaja nu är det iaf dags för kaffe, så man vaknar till lite.. Bye bye så länge.


Inte bara ;)

Ojoj.. ja det blev ju inte bara och mysa idag inte... Vi fick besök av martins Pappa och Lillemor. Hans bror Fredrik, kom sen också.. jättekul =) Haha, en av Vinarna är redan slut =P Vi köpte 2 idag i djurås..

Jag antar att det blir en uppdatering ;)


Kan ju lägga ut en bild från tidigare idag.. Pianot är det enda som gäller ;)

Robin som spelar och min älskling sitter bredvid..


tapeter och fastrar.

för er som undrar om det blev nån blge resa, kan jag tala om att det blev det =) Skulle skriva i morse men hann inte =/ sorry.
Så jävla skoj och få träffa fastrarna =) är ju inte varje dag.. Hoppas att du kunde ha rock tröjan nu då lotti. höhö! Men det ska väl inte vara nå problem..

Och netti du kan väl skriva en önskelista från barnen till mej sen.. Jag vet ju att mackan bara vill ha pengar, så han får väl det då ,Men scchh säg inget nu lotta! ;)

Mammsen hälsade vi på också.. Hon följde med till coopForum. Sen åt vi thai också =D gott som fan..

anledningen till att vi åkte till blge var ju för och köpa tapeter, och äntligen har vi hittat nå bra.. (eller ja det visar sej ju när det sitter uppe, men jag tror det blir bra..) Det blev vinröda. Precis som jag haft i mitt rum när jag var hrrrm liten..

Nej nu får det vara nog. Säger god natt en sväng sen.. Vi ska mysa lite nu med vin och ostbricka!


Natti?

Hejhej igen.. Ja jag vill inte riktigt gå och lägga mej än.

Vi håller på med det här ist haha!
 





Nej nu måste jag i säng om jag ska orka upp i mon.. Får se om det blir någon borlänge resa i mon.
Kramar på er! nattinatt!!

Tröjorna!

Nu har tröjorna kommit =D





Och så har jag varit på AF nu.. Dom sa väl inget nytt såklart.. är då inskriven nu iaf.. skulle fortsätta söka jobb som tidigare.. hmm.

AF

Då var man på väg till arbetsförmedlingen nu snart då.. Ska träffa en handläggare få se vad som går att göra. Kan ju inte gå arbetslös nå mer nu.. Har varit det sen 1a sep. jag börjar få lite smått panik =P Det är ju jul snart.. Måste börja handla julklappar nu.. Kanske blir lite sån handling på fredag om jag har tur,  vi ska till borlänge då..
Nej nu lär jag kila. mötet börjar 10.00 Lär ju hinna smeta på lite smink innan jag åker..
Jag återkommer om hur det gick lite senare =)
Hej, så länge

Idol och "Days"

Ja då var man tillbaks från min låtsassvärmors 42års kalas.. Det var riktigt trevligt.. vi åt lite tacopaj och så blev det daimtårta efter det.. Stannade och såg på Idol också! =) Det och så "days of our lives" är något jag bara måste följa nu för tiden.. nerd, ja jag vet haha! Men va fan man har ju inte så galet mycket och göra här om dagarna heller så.. Inte när man är arbetslös iaf. Jag fattar inte att det ska vara så svårt att få jobb här. Men det är Vansbro i ett nötskal tror jag =P
Nej man får, motionera, umgås med katterna och vännerna.. Åka till blge ibland också! Passa på och shoppa då..
Nej nu ska jag ta och försöka natta lite.. Vänta på att darlingen ska komma hem från jobbet först!



Jason Mraz - Lucky

By the way, så här ser jag ut när jag ska sova hahaha. mkt nöje, jag bjuder på den.. God natt!

Någon som beställt?

Är det någon som har beställt från absolutmode.se? Någon som kan säga nåt om det?

Snyggt!

Hej!
Jaha då sitter man med kaffet i högsta hugg..  =) Undrar vad man ska göra idag då? Lär söka lite mer jobb.. Sen blir det väl tvätta och så ut med minstingen Molly så hon får ut en sväng.. Hon är ju så liten än så jag vill vara med henne då. Ja hon är ju katt jag vet, men jag vågar inte släppa ut henne sj än som sagt..

Beställde två tröjor igår =D Den som jag har tjatat om (som jag får av mamma i julklapp tillslut)  ;) och så en grå en =)





Nu har vi varit ute och lekt lite =D


Knappt hunnit äta frukost

Äntligen har Martin fått sina Musikgrejer! =) I morse vid halv åtta ungefär ringde telefonen och det var en lastbilschaufför som var på väg med hans grejor.. Härligt! äntligen kommer vi kunna spela in lite låtar =D Nu lär jag bara lära mej mackapärerna hehe.. Ska bli så jävla skoj! Han har beställt Studio och ett digtalpiano. hihi! Vi har knappt hunnit ätit frukost än. höhö lite kaffe fick vi i oss iaf.. och nu käkar jag en macka.  Blir väl mer till lunch då ;) Nej nu ska jag hjälpa honom lite inne i vardagsrummet.. see ya! =)


Nu har jag ordnat upp det här med tröjan! (se inlägg längre ner) mamma får ge mej den i för tidig julklapp ;) Jippii!!

Mat?

Heej =)  Ja nu har man äntligen vaknat till lite grann.. Hade huvudvärk och Yrsel tidigare idag.. Jag undrar varför!? haha. Jag tror jag vet svaret. Hangover kallas det! ;) Jag och martin var till hans pappa och dom igår och käka tacos.. riktigt gott var det.. Där satt vi och diskutera både det ena och det andra. Det blev väl nåt glas vin och nån öl där! ;) men men..



Uppdaterat

Shit va duktig jag har varit =) Har varit ute och gått.. Samma vända som igår! Men idag krånglade mitt knä på vägen så det var inte långt ifrån att ge upp.. Vet inte vad det var som hände. Fick så när jag hade dansat hela natten på Zenithas födelsedagsfest också. Men jag genomförde mitt uppdrag höhö!

Idag har Molly faktiskt lärt sej att gå genom kattluckan HELT sj =D den leder bara ner till källaren. Jag vågar inte släppa ut henne sj än.. Men det kommer det med. Har varit ute med henne 3ggr sen vi fick hem henne så hon har fått smak för det nu! Hon vill gärna ut med vår andra katt Setzer när han går ut, och jag tror det är det som har motiverat henne att ta sej genom luckan haha.. För i källartrappan har vi ett fönster öppet så Setzer kan springa ut och in. Nu Kan vi inte ha det längre som det verkar.. Vi ska skaffa en till lucka sen som han kan gå igenom ut från källaren.. Får se när det blir av..

Nej nu ska jag spela lite på "king".
Är det nån som har nå matförslag till kvällen?


Tröjan!

Myspys i soffan så här på morgonkvisten med täcket ända upp till hakan, och Tv4 nyhetsmorgon påslaget i bakgrunden.. Riktigt skönt! Idag ska jag inte göra nånting annat än att bara ta det lugnt.. Fixa naglarna kanske =) Och sen funderar jag på att beställa en tröja... Vill ni se? haha det får ni göra oavsett om ni vill eller inte.
Älskar den där tröjan!


Bild lånad från absolutmode.se

bbbbborlänge

Hoho igen =)
Usch jag är fortfarande förkyld.. skit trökigt. men det är lite bättre tror jag! är då så pass pigg att jag vill dra till borlänge en sväng.. klarar inte av att sitta hemma hela dagarna.. Skulle behövas städas IGEN. och tvättas till tusen. känns som om man måste hålla på varje dag för att det ska hållas någorlunda fint. och inte bli fullt i tvättkorgen.. Är det någon som vill med till blge är det bara att hojta till höhö.. Men gör det helst inom 1-2 timmar, annars är jag nog redan på väg! ;) hehe

nej nu sätta igång en tvätt. hoj



 Mina små älsklingar! Jag tycker om er så mkt!

!

"Suuuk"

Förbannade skit också.. Har blivit jätteförkyld. Började redan i förrgår. klockan är bara 05.49.. Kan inte sova. Men det är väl bara bra och få gå upp riktigt tidigt någon gång. Blev så igår också.. Men då blev det inte många timmars sömn heller.. Vaknade hundra miljoner ggr och fick gå upp på toa och snyta mej.. Inatt har jag inte varit upp fullt lika många ggr iaf. Men det räcker, om man säger så.. Det tar på krafterna, vill jag lova! Men jag är ju inte ensam om att vara sjuk nu...


Över till nå roligare! Jag har kanske fått jobb.. =) På Greenhotel i Tällberg.. hinner antagligen bli frisk lagomt till jag ska börja isåfall hoppas jag.. Som sagt, det är inte säkert än. Man ska "inte ropa hej", ja ni vet! Men jag är så glad för det så jag måste säga det. Ska ringa dit idag får se vad som sägs.. Om jag kan prata överhuvudtaget nu för förkylningen, höhö! Kunde knappt säga hej då till Martin när han åkte till jobbet.. Täppt och ont i halsen..

Nej, nu ska jag ta mej en macka och kaffe så man kanske blir människa igen.. Eller okej kanske 2 mackor då! ;) För dom som känner mej vet att jag är lite av ett matvrak hehe! Får se om det smakar nånting bara...

Så nu får ni ta hand om er alla sjuklingar där ute.. Mys ordentligt och mycket, med Te och en bra bok! Det ska jag göra!   Dricka kaffe åtminstone.. =)


16

                                                                                   TESTRESULTAT
Du är 16% ond!

Du är en aningen ond, fast i smyg!




Haha jag är ju bara 16 procent ond. va trökigt!
Gör testet ni med!! http://testportalen.se/ondtest.php

Hembakad pizza?

Nyast i familjen är Molly! Lilla Molly, en svat/vit liten kattjej! Ursöt =D
Men jag kan ju tala om att det går inte nå bra att ta bra kort på henne förutom när hon sover! haha! Riktig lite buskråka =)










Om nån får för sej att göra egen pizza, så testa att ha pepparsalami på.. Jätte gott!


Sophie Zelmani! Mysig musik =)

Sthlmsresan då?

Sthlmsresan då? Ja vi kom till storstaden minsann! Bilderna då? Ja här kommer dom hihi!


Brian Setzers Gretschgitarrer!
Den i mitten är nyast =)













Hotellbaren efteråt =)



Haha bartendern var Helcool.. Ni skulle sett hur han tog av och på sina glasögon! haha






RSS 2.0