Borlänge

Hej hej! Har precis ätit frukost.. gott! Det ska bli så kul idag.Om tre-fyra timmar kommer martin hem från jobbet och då ska vi bara göra oss klara sen bär det av till borlänge =) Först blir det kupolen sen blir det hem till mamma sen Halloweenparty!! Får se hur det går med snön då!! Det var tydligen mkt där.. Här är det lugnt. Det snöar, men det är inte så mkt! 
Ja det är vad som händer för mej idag då =D Kommer bilder sen skulle jag tro ;)

GOD morgon..

Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt hurra!!!!!
Ja jag har faktiskt längtat nu till vintern. Är visserligen medveten om att det inte kommer ligga kvar nu.. Är nästan säker,men får hoppas! Hur många fiender fick jag när jag skrev det där tro haha!!
Har redan slagit in martins julklapp också.. =) säger inget mer om det..
Men en sak säger jag iaf.. Det var då en riktigt god morgon =)

Min kära lilla Opel..


Svart tröja

tjohoo.. Nu har jag kommit tillbaka.. Fy sjutton va gott det var med thai =D Blev riktigt mätt vill jag lova!
Jag fick tag i en tröja med. =)

Tröja från Cubus 129 kr



Äh köpte lite små grejs från glitter också =)


Morning

Morning morning!! Håller på och göra mej iordning nu för en Borlänge tur =) Ska bli skit kul ! Hoppas jag hittar en tröja till halloween nu bara.. Kanske blir och köpa en julklapp till martin också.. Kan ju inte tala om här vad det är för nåt och jag kan ju inte lägga in bild sen heller.. Han läser min blogg. =P Men tröjan kommer det bild på om jag hittar någon.. puss och kram hela dan!!

Måndag

Tjohoo.. God morgon! Usch va tidigt jag är uppe idag då.. Men vi la oss ju ganska tidigt och när darlingen jobbar förmiddag brukar jag inte kunna somna om när han åkt.. Tråkigt nog! men, men.

Längtar till i morgon! Ska käka thai med mammsen och bröderna.. Och så ska jag försöka hitta en svart lång tröja att ha på halloween! Jag är nästan säker på att jag inte hittar det jag letar efter.. Brukar vara så.Men då får jag ta nå annat helt enkelt...
Nej nu Kaffe eller nåt..

roligaste söndagen på länge

Hoho!!
Nu har besöket åkt.. Riktigt kul var det! Vi åt och så spelade vi kort efteråt.. =) Haha vilket jävla skrattanfall vi fick då!! Tårarna bara sprutade.. =P
Martin vann första omgången, Och jag vann andra.. hihi
Vad händer nu då? Det blir nog lite tv skulle jag tro.. Sen natti.
kramar!

Söndag

Godmorgon! Har ni haft det? Det har jag iaf.. Inget speciellt som hänt men ändå =) Har ni ställt om klockorna då? höll på och glömma det jag!

Gäster får vi senare också.. Martins mamma och dom. Ska laga älgstek.. as gott! =) Bilder kommer väl sen om dom vill vara med! hehe..
Nu ska jag ta och försöka få liv i pojkvännen min! Ha det så bra så hörs vi sen..


Goda gärningar

Jaha då har man gjort en god gärning idag då hihi! klart man stödjer bröstcancerfonden =)



Och så har vi käkat frukost på Håkanssons idag!!










Och lotta vi får se hur det går med "Martina" Kanske blir en levande Elvis höhö!!! Eller så blir det och slänga över honom ett lakan och klippa ur två hål, som ögon..

Hornen!

Ja här är hornen jag gjorde..
Men som sagt så har ju Molly haft bort en av hårklämmorna!
Ska fixa det så fort jag har införskaffat en ny =)


Djävulshorn

tjoho! =)
Nu ska jag till och göra djävulshornen! Får se hur det blev sen då.. Återkommer om det med bild och grejer..  ;) Såklart har Molly lyckats få tag på ena hårklämman så jag lär köpa en ny sån när jag åker till Borlänge igen.. Blir väl och sy fast hornet i sista sekund innan festen förstår jag =P Men, men.. Som sagt återkommer höhö =)

Party på G

Hej hej!! Jag har köpt lite stuffs till Halloweenpartyt som är Nästa fredag, jag! =D Fan va skoj det ska bli! Och tänka sej att Martin ska med också =) Är så glad att du ska med älskling! ♥
Som sagt, skit skoj ska det bli..
Vad ska jag föreställa då? Vad har jag köpt? Jo, det ska jag tala om.. =)





Tyg från Rosahuset 79 kr /m
2 hårklämmor från Glitter (små) 12 kr
Djävulsgaffel från BR 29.50 kr


Av tyget ska jag göra djävulshorn.. Stoppa upp med bomull! Räcker ju till nå mer om jag vill. =) Ville inte köpa sånna där färdiga som sitter på ett diadem.. Vill inte att diademet ska synas. =/  Det ska vara så verklighetstroget som möjligt =)Själva hornen ska jag fästa på hårklämmorna så är det bara att sätta i håret sen! Har gjort det en gång förut och det blev perfekt =)

Så nu fattas bara vad jag ska ha på mej för kläder.. Nå förslag? Och vad ska darlingen vara? hjälp oss


Tisdag

★ ☆★ ☆


God morning! Vad händer idag då? Jag själv  har ingen aning! Blir ensam här hemma hela dagen.. Tråkigt! Men så är det när dalingen har kvällsskiftet.. Vill till Borlänge men har inte råd.. Så det får väl bli en promenad kanske, som vanligt! Ringa Sannis en sväng ska jag också tror jag.. Får se vad hon har för sej..
 
Hihi jag har ju inte berättat att nu har äntligen jag och darlingen börjat spela in lite musik! =D


★ ☆★ ☆

Bland tomtar och troll

Nej fy fan vad jag är less nu.. Jag måste hitta ett jobb snart. Verkar ju helt omöjligt! Är det verkligen ingen som har nå tips eller så?

Så här blev tomten och se ut =) Nu är det bara dom andra kvar haha! Och sen vänta på att julen kommer!



Kram på er

Mysigt värre

Det var riktigt skoj med Wii spelandet igår! Blev inte så jätte sent , så vi var upp i tid idag iaf =) Har hunnit varit lite barnvakt idag igen också till och med! va ut och gick med dom ,Kevin och Linnéa, en sväng... Mysigt värre. Nu längtar man ju inte nå mindre efter barn direkt..

Nej nu blir det shoppa mat och sen göra lunch.. Är Jätte hungrig!!


wii

Jaha då har man varit barnvakt ett litet tag idag då =) Blir imorgon också verkar det som! Fick en blomma som tack.. Kan behövas här ;) Vi har så lite sånt.. Eller rättare sagt det GÅR ÅT sånna hahaha! Ja dom dör alltså! Dessutom har vi katter! =P
Nu blir det lite cider och Wii spel för min och darlings del.. Ha en trevlig lördag allihop!! Och natti natti om vi inte hörs innan! =)

Väntar

Hej hej!
Det här är jag just nu.. Väntar på att få träffa lilla linnéa! Ska vara barnvakt =) Undrar om jag lär ringa och se vart dom är..
Väntar på att darling ska komma hem också.. Men det blir väl inte på flera timmar skulle jag tro..
hej, så länge så hörs vi sen!


Slänger ut!

morning! =) hur mår ni, jag mår bra.. Har precis ätit frukost! gott var det!
Jag hade faktiskt ganska kul igår med min vän, datorn!
vadå "låter som en datanörd" va menar ni med det? haha Nej så här är det! eftersom mina söta och rara fastrar och vänner, och så, bor i borlänge då blir det datorn som gäller.. Just igår skrev jag med janet B min söta faster.. (Ja du är faktiskt bara söt jeanette inte rar haha!! ) Eftersom det inte gick att ses på riktigt så slog jag på webcam och vi skåla tillsammans på det viset höhö! Hon med vin jag med grogg i handen.. Darlingen han var också med på ett hörn ibland! Vad gör man, som sagt, om man inte kan ses då? Jag brukar säga att datorn är det bästa jag har införskaffat mej! Det är så sant som det var sagt!

Helt ärligt så har jag inget vettigt att skriva just nu (kanske märks haha) så jag slänger ut lite pics ist =)

utan lugg dådå


Jag och mollan Myser lite!


min bäbis Setzer har blivit tonåring nu =P


Haha gud va snygga vi är alltså!


Min snygging =D


Älskling! hemma hos oss..



Robin på zenithas 40års fest


Haha det där är magi!

Tradera

Skönt och ha varit ute och gått idag faktiskt =) Så nu är det lunch som gäller! Blodpudding och lingonsylt! Ser inte så värst gott ut men är det!!!
Sen har min KÄRA faster lurat i mej att sälja en massa grejer på tradera! så det ska jag göra.. kommer länkar till det utifall nån skulle vara intresserad =D

Den ena gick faktiskt sönder så här har jag inte börjat ätit, för den som trodde det  =P

Bravader!

jaha då var man utvilad efter gårdagens bravader! Eller nåt! Blev ingen älg..
Jag börjar tro att det har med mej och göra haha! blev ju ingen förra året jag satt med på ett pass, heller! Får se om det blir någon idag då.. DÅ kommer jag verkligen börja undra om det inte handlar om mej ändå höhö!!
5 har dom fått hittills...
Nej nu ska jag ut och gå! Det tar bäst mellan 6-10 på morgonen (tror jag det var) , och det är ju försent men ändå..
Bye bye så länge, så hörs vi senare!

jackan

Här är jackan jag köpt =) Skit snygg.. Från H&M 598kr





Ska ut och gå nu.. Skriver mer om dagen sen.. =)

★ ☆★ ☆



UPPDAT.
Hej igen då =)
Är på väg och ska ta bort sminket.. Fy F*n vad skönt det ska bli =) Ska lägga mej tidigt idag, för jag ska upp i ottan i morgon! Ska med ut på jakt med Darlingen.. Hoppas han kommer med mej hem då och sover här imon. Han sa iaf att det kanske skulle bli så =)

Så hur har dagen varit då? Jo, den har varit kanon! Åt inte nå frukost hemma innan jag åkte, så vi började med att ta en fika med smörgås och kaffe på kupolen.. Sen blev det lite shopping.. Sannis köpte en likadan jacka som jag fast röd! Och så en jättesnygg stickad tröja. Jag handlade dock inga kläder idag.. Kan ju inte det just nu =(  Men det blev dom där tomtarna iaf, som jag skrivit om tidigare. och lite märken jag kan sätta runt fotona i Fotoalbumet jag har börjat med... Lite scrapbooking kan man säga fast inte riktigt så.. Ska bli kul och börja med =)
En påhälsningen sen hos sannis mamma.. satt där ett tag och åkte sen till Ica maxi för och handla lite grejer till morgondagen.. älgjakten alltså. Hon ska med hon också, ut och jaga =P  Men fan jag glömde ju och köpa såna där värmegrejer man kan lägga i vantarna som håller i 12 timmar. hade varit jätte bra ju.. typiskt. Tänkte ju att jag skulle göra det. men men!

Och äta bör man annars dör man. Så efter det åkte vi till Max och käka gotta.. Ja det var riktigt super gott vill jag lova!
Vid det här laget började kl närma sej kväller, så efter det åkte vi hemmåt.. kände oss liksom klara och så då..

Ja det var i stora drag vad som har hänt i Borlänge.. =)
Nu ska jag tvätta av mej sminket sen blir det nanna kudde som gäller .. Ni får sova så gott nu och så får ni drömma så sött.. Jag ska iaf drömma om älsklingen min jag! ♥ hihi

see you i morgon

Jackköp =)

Hej allihop!
Det blev inget besök av mamma idag! Hon övertalade mej att komma dit ist.. Gick bra det med! Hon betalade ju dieseln höhö! Hitta en jacka också =) Jag blev kär!! Skulle köpa jacka i mon egentligen med Sannis men jag kunde inte låta bli.. =) Imorron kommer bild på den!

Haha mamma vill inte vara med på bild. så hon gömmer sej =P


Som sagt mami vill verkligen inte vara med.. tråkmåns!


Kramigt =D

Vill ha!

Hej Janet! =P Såg att du ville ha något att läsa till morgonkaffet! haha.. Så det här är bara för dej då. =) Hoppas du inte har klivit upp än bara höhö!

Jaha då har man gett bäbisarna mat och Setzer han begav sej ut på äventyr på en gång efter det.. Jag skulle vilja ha en pejl eller nåt på honom så man kunde se vart han tar vägen..Hur långt han går.. Då kunde man ha koll på om han är på väg hem också..  Kan inte rå för det men jag mår inge bra när han är ute.. Jaja! Nog om det =)
Vad händer idag då? Jag får förhoppningsvis besök av lilla mammsen idag! Ska bli skit skoj  Vi ska åka in till Vansbro i såfall och ta en fika på Håkanssons tror jag.. Umgås lite =) Tycker om min mamma jag! =)
Sen vet jag inte alls vad som händer.. Sånt som visar sej. Ut och jogga lite kanske!
Imon då blir det Borlänge iaf! Fan jag har sett en jacka jag vill ha!!  På wear it Company. En skinnjacka. eller jag skulle tro att det är skinnimitation.. Men har inte råd just nu.. Så trökigt! Har även sett en på Chicy.se Den är skinnimitation

Kolla va läcker!  =D Vill ha! ♥



Bild lånad från chicy.se

Min lugg


God natt på er allihop =)
Här är en bild på min egenklippta lugg också! Och ni får stå ut med att jag är ominkad rufsig i håret osv.. Jag ska faktiskt lägga mej =P

Nattinatti!





cleaning

Godmorgon! Hoppas allt är bra med er! Ganska bra med mej iaf.. Hade tänkt börja städa snart, får se vad man hittar på efter det! Något förslag? 

älgjaktshelgen

Här är lite bilder från igår...

Kramigt värre! Älskling är det något som du glömt berätta för mej?? Hahaha



Katrin, Hon var snäll och körde hem oss hon =)



Har blondiner roligare, eller vad? =)
Fredrik (Gumme) Sannis, Carro och Andreas (bäbbän, martins bror)



Man ser ju upp i näsan på mej höhö!



Mycket läckert Filip, måste jag säga! =) hahaha



Ja han fick nå knäpp framåt småtimmarna den där hrmm darlingen man har. haha
Och nej han hade inte på sej den där mössan hela kvällen =P



Erik han fick sitta sj i nå hörn nånstans haha! Vi mobbas här i skogen moahahaha



Toy var ju med också såklart =)




Det var några fler där också men blev inte med på bild .. Som sagt vi mobbas här i skogarna!! haha neeeej då!


By the way, jag har klippt mej! Inte kortkort, bara lugg än så länge.. Gjorde det helt sj! Bild kommer sen, för den intresserade...

Vi säger så..

Uppdatering då.. =) Är hemma igen nu.. Klockan är 06.31 när jag kikar här på datorn.. Trodde nästan jag skulle behöva sova över där borta.. Eller ja det hade ju inte varit helt fel och sova med darlingen där borta heller, men ville hem till katterna också.. Fick ligga bredvid honom en stund iaf, innan vi åkte hem =D
Det kommer kanske bilder från kvällen lite senare.. Om det blev nå bra bilder =P har inte kollat igenom än hehe..






Jaha då åker man snart ut i skogen ett tag.. Blir inget datande då inte =P Det blir ett kort inlägg nu, men jag talar väl om när jag är hemma igen... Vi säger så, så länge! Hejdå ett tag!

trök..

Åh va tråkigt det är när martin är på älgjakt.. Fan man har inget och göra verkligen.. Det blir väl lite som gör det också men jag bor i Järna liksom. Finns inte så mkt här och göra..
Och så får jag inte röra pengarna jag har mer än nödvändigt heller innan jag får jobb.. måste räcka till mat och räkningar.. För jobb finns det  ju tydligen inget överflöd av.. Och rik är man inte heller höhö
Man vill bara åka och shoppa.. Tröstshoppa!! Måste ju ha vinterjacka också... Så det får bli på onsdag när jag ska till Blge med sannis..
Hoppas kunna hälsa på fastrarna och kusseninerna då också.. Får se eftersom jag har någon med mej, hur det blir med det.. Och om det finns tid =( fan jag blir tokig vill åka nu! Imon! hela tiden..

jaja det är som det är.. nu får det vara slut trökat. kan inte göra något åt det iaf nu.. Kanske ska ta och städa ist! Hej så länge!

Victoria

Här ett till exempel på hur jag vill klippa mej =D Victoria Beckham är så jävla läcker ! Hon kunde ju kanske haft Liiite mer hull dock :) Ett tag såg hon (vill inte verka elak, men) nästan anorektisk ut!



Ser upp till henne på nå vis =)


Tomtenissar =)

Nu ska det pysslas till jul =D Ska köpa dom här gulliga varelserna på onsdag! Såg dom idag på Panduro i Borlänge och blev kär..




Så här ska det bli och se ut =)


Klippning, och varmchoklad

Hej! Jag har noll fantasi idag.. Kommer inte på något alls och göra.. Har varit ute och gått.. Det är det enda! Sannis var hit en sväng och hämtade sina cigg som hon glömde igår.. typiskt henne ;) hehe!

Nej det får bli en kopp varmchoklad och mysa med mina bäbisar ikväll.. Efterlyst är ju på tv kl 21 också =)


En fråga?! Hur ska jag klippa mej? Ska jag ha en rihannafrisyr kanske? =D Funderar på det.. Vill ha förändring! HELP


Gulligt värre

Ni kan ju fortfarande besöka http://pengargratis.se/?r=3408 för att tjäna lite extra pengar gratis =)




Har varit ute och gått med sannis idag =) Härligt. Det har ju blivit lite slött från min sida. med motion nu dom senaste dagarna.. Ska bättra mej =P

Så här såg jag ut då haha! Fast är inne nu då.. Va tycker ni om min mössa? höhö!! gulligt värre.

tjäna pengar gratis!




Tjäna extra pengar här  http://pengargratis.se/?r=3408   =D

Tomteland!



Och så har jag varit på audition idag också =) På Tomteland i Mora.. Det gick bättre än förväntat iaf, men alla var så duktiga så jag hoppas inte alltför mkt liksom.. På att jag får jobbet alltså.. 
 Får veta nästa vecka tror jag..

Först skulle vi presentera oss själva, och sen skulle vi vara tomtenissar och göra samma sak. Man fick hitta på en egen nisse..  =P Det var mestadels improvisation, men vi fick spela en grej med manus också.. En skulle vara sagofé och en skulle vara häxa.. Det var skitkul =) Sist skulle vi sjunga en låt.. Jag tror det var det som gick bäst för mej faktiskt.. Ska bli så jävla skoj om jag får jobbet =D Skulle nog inte kunna få ett bättre arbete eller arbetsplats. Kolla in tomtelands hemsida vettja, om det är någon som vill veta mer, vad det är =) 




Här är bilderna från bolanche då =)







Eva-Lena i grönt, petra och så hennes syster




Självaste Petra! göttans


HAHAHA! ja schkåååål då..



Lyckat!




Riktigt lyckad lördag =D det måste jag säga.. Tack Petra för det! Hade skit skoj! Hon hade två visningar.. Det var en aloe vera visning och så var det från ett företag som hade startat i april nu i år, en massa inredningsgrejor =) Handlade ju såklart ;) Fast jag höll mej rätt bra ändå.. Köpte bara en snygg svart förvaringsbox i tyg.. praktiskt ju, och stilrent.. Det kommer en bild på den sen när jag fått hem den! 99 kr för den!
Sen blev det singstar en liten stund innan vi fick lov att dra iväg till bolanche, i borlänge.. Vi hade ju reserverat bord (champagnebord, hihi) där och man skulle komma dit innan elva. Blev serverade champagne när vi kom.. Inte så farligt dyrt faktiskt! 1200 spänn, delat i 6 pers.. Då ingick inträde plus champagnen =) Så det vart riktigt lyckat! Kommer bilder därifrån lite senare i eftermiddag..

Pics! =)




Har inget annat för mej så jag kan väl ta och slänga ut några bilder.. =)

Darlingen och Setzer


Min bror!




Loved ones! Petra och sannis




Jaa det är jag det där.. =) På väg till Orsa med fd jobbet



17 maj i år haha sverige i ett nötskal!



Mäktigt!



ÄNNU mäktigare! Tiger på Orsa Grönklitt.. Kattdjur är min passion.


Det här är äkta kärlek!
http://www.youtube.com/watch?v=adYbFQFXG0U

Mysmorgon

Morgonmys med tv4 nyhetsmorgon och frukost.. Härligt. Och det börjar närma sej audition =S Läskigt! Det är ganska mkt man ska göra har jag fått reda på.. Och som jag sagt tidigare tänker jag inte säga än vad det är förrens jag vet hur det gick haha..




Molly och Setzer morgonmyser dom med!


Åh jag tänkte lägga ut fler bilder från idag men det gick ju inte.. Kameran behöver laddas och såklart hittar inte jag laddaren =( Får bli en annan dag då... Hände väl inte nå jätte intressant idag iaf! Nej nu natti tror jag! Ses i mon!


Fullt upp?

Åh va skönt och äntligen få sova ordentligt.. Brukar inte kunna göra det när pojken jobbar förmiddag.
Så nu har man käkat lite frukost då =) härligt! Vet inte riktigt vad som händer idag. Blir nog och ta en fika med Sannis iaf, lite senare.. Skulle vilja spela in lite till också.. Få se.. Igår var det ju inte direkt planerat.. Hoppas darlingen vill!
Nå mer vet jag inte.. Ut med Minstingen molly en sväng kanske.. Setzer han är ju ute hur han vill =) Och så ut och gå min dagliga runda såklart.. Det blir nog fullt upp ändå som det verkar hihi!

Hoj så länge!


RSS 2.0