ojoj tidiga morgon..

gick upp 04:50 idag.. jävlarimej va det är jobbigt ibland alltså! men men.. jag klara det ju iaf och nu sitter jag i skolan och muppar framför datorn.. ska snart upp till bildsalen och planera lite mer inför den stora festen. det vill säga min STUDEEEEEEEENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÅH va det ska bli skönt.. jävligt skönt att ha jobb fixat till sommaren också.. eller ja det är väl så gott som fixat tror jag. dom ringde och sa att jag skulle komma dit på måndag. =) fast det blev onsdag tillslut. hon hade nå annat för sig på måndagen! va kan vara viktigare än mig liksom????? Nej då!men men.. bara jag får jobbet så! hon sa att det behövde en assistent nu i sommar i järna så jag antar att det redan är fixat och klart! =) får se vad som sags på onsdag.. haha angelica som personlig assistent! kan ni tänka er!

Åh hade glömt! ska ju göra prov nu snart.. aja får komma lite senare till "planeringen" av studenten..


riktigt roligt och kolla kontot idag =D 5056 kr.. det koooooommeeeer mera.. *sjunga* hehe ja det kommer mera från mamma tror jag och sen studiebidrag den sista maj. =) så nu ska jag ut och leta vita jeans till studenten innan jag åker till älsklingen. riktigt glad är jag idag!


hoppas det går bra för älskling och hans familj som åker till värmland idag, på begravning.. tänk när nån går bort så födds en ny människa.. välkommen till världen lilla Linnea! =) Kevin måste nog vara stolt att få en lillasyster =) det har alltid varit min dröm iaf! hehe
på tal om bäbisar! undra när jag får träffa min kusin Erik då? *längtar* måste ringa mamma och höra!

nej nu göra lite prov så man blir klar med skolan nån gång.! skepp och Hoj!


jaha då har man kommit till älsklingen då.. inte en människa här =( men toy kom och mötte mej i dörren =) jag har faktiskt redan hunnit iväg en sväng också.. jag var iväg och köpte tvättmedel. så nu tvättar jag för fullt och diskmaskinen går också varm här nästan bredvid mej. duktig jag!
byxor till studenten hittade jag faktiskt idag hihi! blev riktigt nöjd. har inte provat med tröjan än men det går nog säkert skit bra! ojoj nu är det nära =) studenten är om två veckor!

nej nu ska jag ta och spela lite betapet så jag får tiden att gå.. hoj!




Postat av: Lottisen

Ja nu är de inte långt kvar till Studenten =O)

2007-05-27 @ 19:12:31
URL: http://lottisen.webblogg.se/
Postat av: jeanette

vem e toy? hunden? ja student snart. spännande spännande.

2007-05-28 @ 20:00:15







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0