Jävla helg! =P

Den här helgen har då varit händelserik vill jag lova! en kompis har kommit hem från USA, jag har jobbat två dagar och så har vi varit med om en krock!
Därför har jag inte hunnit och orkat skriva så mkt.. Kan väl börja med fredagen! Det var ganska lugnt.. Vi satt hemma och käka ost och kex och kolla på Idol.. Finns inte så mkt och säga. Det var mysigt =) På lördagen var det upp och jobba som gällde.. Kvällen sen, skulle bli kul, men lugn trodde jag!
Holmen hade varit här och skulle överraska mej när jag jobbade. Men jag var ju inte hemma. Typiskt! =(  Ringde henne och då visade det sej att hon skulle på hotellet hon med! Så vi skulle ses där då.
Gick väl bra och så. Det var kul! Dom var jättebra martin och dom =) När dom hade slutat spela så skulle vi hem så vi frågade en om skjuts.. När vi skulle släppa av jan, då hände det! Det bara small!! Vi skulle göra en vänstersväng. Han som körde oss blinka och skulle svänga in på gården, då hörde vi hur det skrek i däcken. Och sen bara small det! Var inte så jättefarlig smäll som tur va men ändå. OCH tur vi satt i en volvo. Dom ska tydligen vara bra om man skulle krocka. Trodde först att vi hade kört in i nå staket eller nåt! Men när vi klev ur såg jag att det stog en till bil där! Först då fattade jag att det var den bilens däck det hade skrikit i.. Han skulle tydligen köra om oss. Det första han sa var "varför blinkade ni höger". Grejen var att vi HADE blinkat vänster! Virrgubbe! Försökte få det till vårat fel.. Ida (jans flickvän) hade stått i fönstret och kollat efter oss. Hon hade sett att han som körde blinkat vänster.. Och han bakom hade kört jätte nära. Så nära att Ida hade till och med trott att det var TVÅ bilar på väg in på deras gård! Sen hade det smällt.. Nej fy fan! Jag fattar inte vad han skulle om och göra överhuvudtaget. OM vi hade blinkat höger skulle han väl iaf ha saktat in!
Hela vänster bakdörr på bilen vi satt i var intryckt. Den andra opeln var totalkraschad höger fram. Han fick inte ens i växeln. Så en bärgningsbil fick hämta honom..
Alltså hur kan man släppa ut en sån virrpelle mitt i natta! Han trodde han hade tappat hörselapparaten också, så gumme och gubben letade genom hela bilen men hittade inget. Då hade dom hela tiden hängt i ett snöre vid örat.. HALLÅ!
Till råga på allt så skulle jag upp och jobba igen på söndagen.. Men det var inga problem. =) Gick bra!

Nej tummen ner för gamla människor som är ute mitt i natta och kör bil! Man kan fan inte lite på nån annan än sej sj i trafiken. 

Nu ska jag ta det lite lugnt med darling innan han ska iväg till jobbet.. Trökigt när han jobbar eftermiddag!
jaja, Men vi hörs mer sen.
 hej så länge!!




Innan dom hade börjat spelningen =)





Postat av: Anonym

ojojoj!!! vilken helhelg!

2008-11-17 @ 18:40:04







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0