Helg

Vad har hänt i helgen tro? Jo i fredags då var vi på halloweenfest i Borlänge hos min faster! Skit skoj, det vart verkligen lyckat.. Så fort jag fått lite bilder skickade till mej så ska jag lägga ut dom.. Om det tillåts vill säga =P
Och McDonalds blev det innan det var läggdags haha! Usch så äckligt egentligen.. Mkt bättre med Max.

I lördags, då spelade martin i Vansbro med en kompis.. Han har fan spelningar varje lördag hela November.. Så tråkigt. Ja för mej alltså! höhö! 
I min ensamhet kollade jag på fredagens avsnitt av idol som jag missat, och ganska snart efter det la jag mej..
Vid 3 tiden vaknade jag och vart lite orolig när han inte kommit hem än.. Så jag ringde och då väntade dom på en taxi som hade en annan körning först. Som aldrig tycktes komma! Så jag åkte och hämtade fyllskallarna ist. ;) Snälla jag!

På söndagen kom mamma och dom hit och åt mat! Kul det med =) Kusinen min följde med också! roligt! Dom spelade gitarr och trummor så dom ville väl inte jättegärna åka härifrån haha.. Men men! 
Mindre kul var det som hände när dom hade åkt! Skrev i förra inlägget vad som hände då, men jag berättar igen! Jo Molly upptäckte igår att det går att ta sej ut genom luckan nere i källaren, så hon hade smitit ut märkte vi när dom hade åkt.. hörde henne gnälla, så vi ropade på henne. Det visade sej att hon hade klättrat upp i ett träd och inte kom ner =( Så vi höll på och dona i 2,5 timme innan vi fick ner henne! Vi fick ringa efter hjälp till och med.. Vi kunde aldrig ha klarat det själva.. Som sagt det står ju i förra inlägget också! Ska nog köpa en blomma till dom idag.. Det var liksom inte lite dom hjälpte oss med..
På tal om köpa! =P Martin köpte en BH till mej i Fredags =D Jag sa att jag behövde en, så han var så snäll och köpte en åt mej hihi! Självklart fick han vara med och välja! haha..

Nej nu ska jag ta och söka lite jobb ist! Känns som att det behövs nu! Ha det så bra.. Puss och kram hela dan





Postat av: Jeanette

oj oj vilken härva. tur ni fick ner katten då.

2008-11-03 @ 12:39:55







Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0