Tisdag..

God morgon!
Känner mej inte alls motiverad att plugga idag. Men måste man så måste man! Har ju haft det relativt lugnt ändå och känner mej inte stressad över arbetet vi ska göra heller. Känner mej mer stressad för nästa uppgift!
Redovisning av en fältstudie som handlade om barns skriftspråk. Vi får 7 minuter var i rampljuset. Helt ok, men jag vet inte riktigt vad jag ska fylla dessa sju minuter med! Får slänga ihop en powerpoint kanske..

Skulle ha gått upp tidigare idag tänkte jag, men där bedrog jag mej själv. Mamma väckte mej vid kvart i nio ist. (Ja det är ju ganska ok tid ändå.)
Tänkte åååh va mysigt och få komma upp i tid och ta det lugnt och tända ljus osv. Det var när darling gav sej av till jobbet. Sen somnade jag såklart om! Jaja, i morgon kanske. ;) Jo, imorgon SKA jag upp. Det bara är så!

Senare idag blir det gym för min del. Ska ta och köpa mej ett halvårskort! Det kostar ju ändå 40 spänn varenda gång annars, så det är nog värt det! Man får ju även bada där på det kortet också. Så jäkla härligt! =)

Nä sätta igång och plugga nu så man blir klar!
Hörs kanske senare.. 











Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0