Irriterad..

Måste in till Falun och jobba med c-uppsatsen idag. =( Resten av veckan också för den delen. Vid opponeringen igår så fick vi lite påbackning på några grejer som vi måste ändra i den. Det är helt okej och vi hade självklart räknat med det. OM det inte hade varit för den lilla detaljen att det tydligen inte innehöll RÄTT litteratur!
Vi frågade vår handledare, i början av skrivandet, om litteraturen dög eller om vi måste ha annat för att det ska godkännas. Det var så bra så tyckte han!!!! NEJ, det dög tydligen inte! Alla kan göra fel, men jag tycker nog att om man sitter som handledare till ett examensarbete så borde man veta sådant. Det var ju därför vi frågade! Nu måste vi sitta och leta på sådant som, minst sagt, verkar vara helt omöjligt att få tag på med kort varsel. =( Jag hoppas, för guds skull, att de tre källor som vi hittade igår, räcker! Jag kan ju känna att vi får skylla oss själva också till viss del. Kan inte bara ösa över allt ansvar på handledaren naturligtvis. Vi misstänkte ju att det kanske inte räckte med det vi hade och borde själva ha tagit initiativet att ändå, trots godkännande, letat reda på så kallad "riktig" litteratur.. Det vi har nu kallas för andrahandskällor och med andra ord är arbetet inte tillräckligt "vetenskapligt". Otroligt oproffsigt gjort av oss om man tänker efter.. Å andra sidan borde handledaren ha vetat om det här och sagt det till oss. Vet inte vem som gjort mest fel faktiskt!
 
Men hörrni, wish me luck today, please! Usch, lär ta och försöka vakna till med lite kaffe och en dusch. Sen är det bara att bege sej och börja med eländet.











Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:


Trackback

RSS 2.0